Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Αlfa Romeo Stelvio και σε coupe!

Ελλάδα 18:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Αlfa Romeo Stelvio και σε coupe!

ΝΕΑ

Η Αlfa Romeo Stelvio και σε coupe!

ΝΕΑ

Παρόλο που η ιταλική φίρμα δεν έχει-προς το παρόν- στο πλάνο της να κατασκευάσει την coupe έκδοση της νέας Stelvio, αυτό δεν εμπόδισε τους ανεξάρτητους σχεδιαστές να φανταστούν και να αποτυπώσουν το πιθανό μοντέλο παραγωγής.

Advertisement
Advertisement

Eπιμέλεια: Κώστας Φούζας

Δεν έχει περάσει μεγάλο διάστημα από τότε που η Alfa Romeo μας παρουσίασε το πρώτο SUV μοντέλο στην ιστορία της. Η νέα Stelvio ήρθε στο προσκήνιο και μας εντυπωσίασε με την σιλουέτα της, αλλά και την γκάμα των κινητήρων που ξεπερνά τα 500 άλογα. Το ιταλικό μοντέλο φαίνεται ότι έδωσε το ερέθισμα στους ανεξάρτητους σχεδιαστές, ώστε να την φανταστούν μέχρι και σε έκδοση pick-up.

Advertisement
Advertisement

Σήμερα, στις επεξεργασμένες φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε, μπορείτε να δείτε πως είναι πιθανό να είναι η εμφάνιση της κουπέ έκδοσης της Stelvio. Παρόλο που η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει κάτι προς αυτή την κατεύθυνση, με βάση τις εικόνες που βλέπουμε, ίσως  θα πρέπει να το σκεφτεί αρκετά σοβαρά. Επίσης, σε μια τέτοια περίπτωση οι BMW X4 & Mercedes GLC Coupe θα είχαν έναν άμεσο ανταγωνιστεί.