Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Alfa Romeo GTS: Sexy Ιταλίδα για υγρά όνειρα

Ελλάδα 3:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Alfa Romeo GTS: Sexy Ιταλίδα για υγρά όνειρα

ΝΕΑ

Alfa Romeo GTS: Sexy Ιταλίδα για υγρά όνειρα

ΝΕΑ

Ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής μας δίνει την δική του εκδοχή για μία καυτή Alfa Romeo που θα έβαζε τους Γερμανούς στην θέση τους. Μόνο που μάλλον θα μείνει ένα βιαστικό όνειρο στις οθόνες των υπολογιστών μας.

Advertisement
Advertisement

Η δύναμη που έχει η Alfa Romeo ως μάρκα είναι ανεξάντλητη και διαχρονική. Γι’ αυτό και οι περισσότεροι νέοι σχεδιαστές θεωρούν απαραίτητο να καταθέσουν την δική τους άποψη για το πως ονειρεύονται ένα αυτοκίνητο της πιο θελκτικής ιταλικής μάρκας.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο Guilherme Araujo μας παρουσιάζει την Alfa Romeo GTS όπως την ονομάζει ο ίδιος. Και ο στόχος του είναι να φτιάξει ένα διθέσιο κουπέ με στόχο να βρεθεί απέναντι σε σπορ γερμανικά αυτοκίνητα, όπως για παράδειγμα την ΒΜW M2.

Advertisement
Advertisement

Όπως βλέπουμε από τις εικόνες πρόκειται για ένα πολύ όμορφο σχέδιο το οποίο κρατάει αρκετά από τα κλασικά ρετρό στοιχεία της μάρκας, αν και διαφοροποιείται από την υπάρχουσα γκάμα μοντέλων της Alfa Romeo.

Advertisement

To πιο ενδιαφέρον κομμάτι του αυτοκινήτου είναι η μάσκα του. Για τους προβολείς, ο Araujo επέλεξε ένα σύνολο από στρογγυλά φανάρια με κυκλικά φώτα ημέρας LED. Υπάρχει επίσης παραλλαγμένη η κλασική γρίλια της Alfa Romeo και φυσικά το σήμα της εταιρίας.

Advertisement

Το σχέδιο εξελίσσεται ιδιαίτερα δυναμικά και στο πλάι με τους μεγάλους θόλους για τους τροχούς ενώ πάνω στο καπό υπάρχει μία μεγάλη εισαγωγή αέρα για την ψύξη του κινητήρα. Υπάρχει επίσης μία έντονη γραμμή που ενώνει το εμπρός με το πίσω μέρος ενώ αντί για καθρέπτες υπάρχουν κάμερες. Εντυπωσιακό είναι και το πίσω μέρος με έντονη κλίσης της οροφής και εξίσου δυναμικό τελείωμα με πολύ ιδιαίτερα φωτιστικά σώματα και ένα σπορ diffuser.

O νεαρός σχεδιαστής δεν έχει ξεκαθαρίσει πως θα φανταζόταν τα μηχανικά μέρη της δημιουργίας του, αλλά μάλλον στην άκρη του μυαλού του θα έχει σίγουρα τον V6 της Giulia με πολλά πολλά άλογα. Πόσα ακριβώς; Όσα περισσότερα γίνεται. Όταν ονειρεύεται κανείς, δεν χρειάζεται να κάνει και εκπτώσεις σε τέτοια πράγματα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Alfa Romeo: Πλήρης αδιαφορία για τις οθόνες στο εσωτερικό
Alfa Romeo: Η καλύτερη χρονιά για τις Giulia και Stelvio στην Ελληνική αγορά
Τι σημαίνει λειτουργική ομορφιά στην Alfa Romeo Giulia GTA; (video)