Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ακόμη πιο κοντά η Mercedes GLB

Ελλάδα 23:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ακόμη πιο κοντά η Mercedes GLB

ΝΕΑ

Ακόμη πιο κοντά η Mercedes GLB

ΝΕΑ

Η Mercedes χρησιμοποίησε το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης για να παρουσιάσει το πρωτότυπο της GLB και τώρα η εταιρεία κυκλοφόρησε την πρώτη εικόνα teaser του μοντέλου παραγωγής.

Advertisement
Advertisement

 

Η GLB του 2020, που πρόκειται να παρουσιαστεί φέτος το καλοκαίρι, είναι ένα crossover επτά θέσεων το οποίο θα τοποθετηθεί μεταξύ των GLA και GLC. Η εικόνα teaser δεν είναι πολύ αποκαλυπτική, αλλά παρέχει την αισθητική των λεπτών φώτων και του εσωτερικού χώρου υψηλής τεχνολογίας. Οι προηγούμενες φωτογραφίες κατασκόπων έδειξαν πως η GLB αντικατοπτρίζει απόλυτα το πρωτότυπο, καθώς έχει έναν στρογγυλεμένο μπροστινό προφυλακτήρα, μια μάσκα δύο τόνων και τετράγωνους προβολείς. Άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά είναι η πλαστική επένδυση, η κλίση της οροφής και το πίσω μέρος που ακολουθεί τα βήματα της GLS. Οι προδιαγραφές απόδοσης παραμένουν ανεπιβεβαίωτες, αλλά οι επιλογές κινητήρα πρέπει λογικά να μεταφέρονται από άλλα οχήματα με βάση την πλατφόρμα MFA2. Ως αποτέλεσμα, μπορούμε να αναμένουμε μια ποικιλία επιλογών, συμπεριλαμβανομένου ενός τετρακύλινδρου ντίζελ 2.0 λίτρων με ισχύ 150 και 190 PS. Από την πλευρά της βενζίνης, θα υπάρχει ένας τετρακύλινδρος κινητήρας 2.0 λίτρων που θα παράγει 221 και 224 PS.

Advertisement
Advertisement

Οι φωτογράφοι έχουν ήδη συλλάβει τις εκδόσεις AMG, η GLB 35 θα έχει υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 2.0 λίτρων που παράγει 306 PS και ροπή στρέψης 400 Nm. Αργότερα θα κυκλοφορήσει η GLB 45 με 387 και 421 PS (έκδοση S). Εάν αυτά δεν αρκούν, η Mercedes εργάζεται επίσης στην ηλεκτρική EQB. Λίγα είναι γνωστά για το μοντέλο σε αυτό το σημείο, αλλά πιθανόν να διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες με αυτονομία που θα υπερβαίνει τα 500 km.