Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ακόμη πιο εκρηκτικό το Audi TT RS

Ελλάδα 23:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ακόμη πιο εκρηκτικό το Audi TT RS

ΝΕΑ

Ακόμη πιο εκρηκτικό το Audi TT RS

ΝΕΑ

Καλά κρατεί, όπως δείχνουν τα πράγματα, η εξέλιξη του ερχόμενου και ανανεωμένου Audi TT. Οι κατάσκοποι έπιασαν αυτή την φορά την κορυφαία έκδοση TT RS σε δοκιμές στην Πράσινη Κόλαση του Nurburgring. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Σε ένα από τα αγαπημένα πεδία εξέλιξης των Γερμανών, και όχι μόνο, το ελαφρώς καμουφλαρισμένο TT, που πιστεύεται ότι αποτελεί την κορυφαία έκδοση της σειράς, εθεάθη με αλλαγές στον εμπρός και πίσω προφυλακτήρα, στις ποδιές αλλά και ψηλότερα στο πίσω μέρος, με τις μεγάλες οβάλ απολήξεις της εξάτμισης να προσθέτουν τον δικό τους τόνο κυριολεκτικά και μεταφορικά. Καλυμμένο είναι σχεδόν όλο το πίσω μέρος, ακόμη και η αεροτομή, ενώ από το βλέμμα δεν μπορούν να κρυφτούν ούτε οι τεράστιες δαγκάνες και δίσκοι των εμπρός τροχών.

Οι αλλαγές που ετοιμάζουν οι Γερμανοί για όλη την σειρά ΤΤ έχουν σκοπόν να την εκσυγχρονίσουν αισθητικά και να την φέρουν σε αρμονία με τα πιο πρόσφατα μοντέλα που έχει παρουσιάσει η Audi.

Audi-TTRS-Facelift-05

Advertisement
Advertisement

Η κορυφαία έκδοση του ΤΤ θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί τον υπάρχοντα πεντακύλινδρο κινητήρα των 2,5 λίτρων με την χαρακτηριστική χροιά με την ισχύ του να ξεπερνά ίσως τους 400 ίππους και τα 50 κιλά ροπής της υπάρχουσας έκδοσης.

Αλλαγές αναμένεται να δεχτεί και το εσωτερικό του TT RS τόσο στον τομέα των επενδύσεων και των χρωμάτων, όσο και στο σύστημα πληροφόρησης/ψυχαγωγίας οδηγού και συνοδηγού.