Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ακόμη πιο δυναμικό το νέο Audi TT RS

Ελλάδα 11:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ακόμη πιο δυναμικό το νέο Audi TT RS

ΝΕΑ

Ακόμη πιο δυναμικό το νέο Audi TT RS

ΝΕΑ

Το κορυφαίο Audi TT RS των 400 ίππων ακολουθεί το δρόμο των υπολοίπων εκδόσεων του γερμανικού κουπέ και ανανεώνεται κυρίως σε εμφάνιση, ώστε να τονίσει ακόμη περισσότερο τα δυναμικά του χαρακτηριστικά.

Advertisement
Advertisement

Η ανανέωση αφορά τόσο στο κουπέ TT RS, όσο και στο «ανοικτό» Audi TT RS Roadster και αρχικά σε ό,τι έχει να κάνει με το design του εμπρόσθιου τμήματος, συναντούμε έναν νέο προφυλακτήρα με ακόμη μεγαλύτερες εισαγωγές, αλλά και λογότυπο quattro χαμηλά στη γρίλια της μάσκας σε ματ απόχρωση τιτανίου.

Στο πίσω μέρος, έχει αλλάξει η σχεδίαση της σταθερής αεροτομής για να προσφέρει ακόμη καλύτερα αεροδυναμικά χαρακτηριστικά, ενώ υπό αυτό το πρίσμα έχει διαφοροποιηθεί ελαφρώς και ο πίσω διαχύτης.

Περνώντας στο εσωτερικό, παραμένουν τα RS σπορ καθίσματα με δέρμα και αλκαντάρα καθώς και οι υπόλοιπες «RS» επεμβάσεις, ενώ υπάρχουν νέοι χρωματισμοί, αλλά και ένα αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων.

Advertisement
Advertisement

Στο πεδίο του κινητήρα, το μοτέρ-διαμάντι, ο 2,5λιτρος 5κύλινδρος TFSI κινητήρας βενζίνης δεν αλλάζει και συνεχίζει να αποδίδει 400 άλογα ισχύος με ροπή 480 Nm. Με τη βοήθεια του 7τάχυτου S tronic αυτόματο κιβωτίου και της τετρακίνησης quattro εκτοξεύει το TT RS από στάση στα 100 km/h σε μόλις 3.7 sec.

Παράλληλα, χωρίς αλλαγές παραμένει και το εξαιρετικό στήσιμο του αυτοκινήτου, με τη σπορ ανάρτηση να συνδυάζεται με ειδικά ρυθμισμένη κρεμαγιέρα με μεταβαλλόμενη υποβοήθηση, ενισχυμένα φρένα με διάτρητους δίσκους εμπρός, αλλά και ζάντες 19 ή 20 ιντσών.

Advertisement

Το νέο Audi TT RS θα ξεκινήσει τη διάθεσή του στην Ευρώπη μέσα στην Άνοιξη. Οι τιμές του στη Γερμανία θα είναι 67.700 ευρώ για το κουπέ μοντέλο και 70.500 ευρώ για το TT RS Roadster.

Advertisement