Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ακόμα δεν το είδαμε, άρχισαν τα… τουμπανιάσματα!

Ελλάδα 8:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ακόμα δεν το είδαμε, άρχισαν τα… τουμπανιάσματα!

ΝΕΑ

Ακόμα δεν το είδαμε, άρχισαν τα… τουμπανιάσματα!

ΝΕΑ

Για την έκδοση Dark Horse της νέας Mustang που μόλις παρουσιάστηκε επισήμως από τη Ford, «άρχισαν τα όργανα» των βελτιωτών.

Advertisement
Advertisement

Το όνομα που επέλεξε η Fathouse Performance, είναι «1000R», οπότε να μην έχει κανείς απορία για το πόσα άλογα έχει η νέα Mustang μετά τις «περιποιήσεις».

Αμέσως μετά την αποκάλυψη της νέας Mustang για το 2024 από τη Ford, η Fathouse Performance -που με αυτό το όνομα, μόνο από τις ΗΠΑ θα μπορούσε να είναι…-παρουσίασε το δικό της «πακέτο» αναβάθμισης που περιλαμβάνει την εγκατάσταση δύο turbo. Η Fathouse Performance, η οποία έχει την έδρα της στο Martinsville, δεν έδωσε και πολλές λεπτομέρειες σχετικά, πέραν της εικόνας που βλέπετε εδώ και είναι μάλλον προϊόν ψηφιακής επεξεργασίας.

Advertisement
Advertisement

Στην πραγματικότητα ωστόσο, τη δουλειά της την κάνει μια και όλοι μαθαίνουμε για την πρόθεσή της να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο όπως και με τις προηγούμενες γενιές της Mustang και να προσφέρει πακέτα αναβάθμισης για όσους οι 500 ή οι 750 ίπποι των εργοστασιακών εκδόσεων Dark Horse δεν είναι αρκετοί. Το 1000R θα έχει αυτή ακριβώς την απόδοση, αν όχι μεγαλύτερη, χωρίς όμως να γίνεται το μοντέλο δύσχρηστο για καθημερινή χρήση.

Αξίζει να ξέρει κανείς πάντως πως ο συγκεκριμένος βελτιωτικός οίκος, προσφέρει αυτή τη στιγμή δύο πακέτα twin-turbo για την προηγούμενης γενιάς Mustang. Το πρώτο έχει 850 ίππους απόδοση και το δεύτερο με τη χρήση καυσίμου Ε85 ξεπερνά τους 1.200 ίππους. Τα turbo είναι της αμερικάνικης Xona Rotor, με ρουλεμάν, ενώ η Fathouse Performance έχει φροντίσει και για όλα τα υπόλοιπα μηχανικά μέρη που απαιτούσαν ενίσχυση.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πώς η Ford συνδέει τα smartphones με την προειδοποίηση του οδηγού;
Με δύο οθόνες στο ταμπλό η βασική Ford Mustang
Σχεδόν έτοιμο το «αντι-Tesla Model 3» της Toyota

Advertisement