ΝΕΑ

«Άκυρο» στην Alfa Romeo Giulia Sportwagon

Ελλάδα 7:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Άκυρο» στην Alfa Romeo Giulia Sportwagon

ΝΕΑ

«Άκυρο» στην Alfa Romeo Giulia Sportwagon

ΝΕΑ

H ιταλική φίρμα ματαιώνει τα σχέδια που αφορούσαν την κατασκευή της station wagon έκδοσης της Giulia, αναφέροντας ότι θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον της στην Stelvio.

Advertisement
Advertisement

Eπιμέλεια: Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Tελικά δε θα δούμε στους δρόμους την Giulia Sportwagon, καθώς οι ιθύνοντες της Alfa Romeo αποφάσισαν να ματαιώσουν την κατασκευή της. Έτσι, πέρα από τις ηλεκτρονικά επεξεργασμένες ψηφιακές εικόνες που είδαμε το προηγούμενο διάστημα, οι BMW 3 Τouring, Mercedes C-Class Estate και το Audi A4 Avant δεν θα βρουν μπροστά τους τον ιταλικό ανταγωνισμό. Στελέχη της Alfa Romeo υποστήριξαν ότι από δω και στο εξής έχει μεγάλη σημασία για αυτούς η Stelvio, το πρώτο SUV στην ιστορία της φίρμας, το οποίο μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των αγοραστών που θα ήθελαν ένα station αμάξωμα για χρηστικούς λόγους.

Advertisement
Advertisement

Τέλος, τους επόμενους μήνες θα δούμε αν θα επιβεβαιωθεί η φήμη περί λανσαρίσματος της coupe έκδοσης της Giulia, με την κωδική ονομασία Sprint, ένα μοντέλο το οποίο θα έρθει για να ανταγωνιστεί τις BMW 4, Μercedes C-Class Coupe και το Αudi A5 (δείτε εδώ όλες τις τελευταίες πληροφορίες).