Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αγρότης μόνος ψάχνει για ένα τέτοιο VW Polo!

Ελλάδα 8:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αγρότης μόνος ψάχνει για ένα τέτοιο VW Polo!

ΝΕΑ

Αγρότης μόνος ψάχνει για ένα τέτοιο VW Polo!

ΝΕΑ

Ναι, η Volkswagen έφτιαξε ένα αυτοκίνητο για αγρότες και δεν είναι pick-up, αλλά ένα ειδικά διαμορφωμένο hatchback.

Advertisement
Advertisement

Το εμβληματικό Polo οδεύει ολοταχώς για την 5η δεκαετία εμπορικής ζωής και αν μη τι άλλο, το έχουμε δει έως τώρα σε διάφορες παραλλαγές.

Hatchback, station wagon, sedan, ακόμα και crossover. Ας μείνουμε λίγο παραπάνω, σ’ αυτή την τελευταία περίπτωση και το Polo Cross, γιατί προφανώς αυτό αποτέλεσε την έμπνευση για τη νέα ειδική και εξεζητημένη έκδοση Robust, που σχεδιάστηκε από τη Volkswagen Βραζιλίας, αποκλειστικά για ιδιοκτήτες φάρμας.

Πέραν την αυξημένης απόσταση από το έδαφος και της μεγαλύτερης διαδρομής της ανάρτησης, η VW Brazil του δίνει επίσης καθίσματα βινυλίου. Είναι ο πιο εύχρηστος (για καθάρισμα) και ανθεκτικός τύπος επένδυσης για καθάρισμα, μετά από μια δύσκολη μέρα εργασίας στο αγρόκτημα.

Advertisement
Advertisement

Επιπλέον, υπάρχουν λαστιχένια πατάκια δαπέδου και ακόμη και κοτσαδόρος για τρέιλερ. Ωστόσο, οι ιδιοκτήτες δεν θα μπορούν να ρυμουλκούν βαριά φορτία, καθώς το Polo Robust τροφοδοτείται από έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης 1,0 λίτρου.

Αποδίδει μόνο 84 ίππους και 101 Nm ροπής,  με την κίνηση στους μπροστινούς τροχούς, να μεταδίδεται μέσω ενός πεντατάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου.

Σίγουρα, δεν είναι το όχημα που θα οργώσει την αχανή επαρχεία της Βραζιλίας ή τις όχθες του Αμαζόνιου, είναι εντούτοις μια ακόμα επιβεβαίωση για τον ευέλικτο χαρακτήρα ενός μοντέλου, που πλησιάζει τον μισό αιώνα ζωής.