Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αγωνιστικό δρόμου το Toyota GR Yaris (VIDEO)

Ελλάδα 12:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αγωνιστικό δρόμου το Toyota GR Yaris (VIDEO)

ΝΕΑ

Αγωνιστικό δρόμου το Toyota GR Yaris (VIDEO)

ΝΕΑ

Άλλο ένα video από την Toyota που ετοιμάζεται να λανσάρει το πλέον ευχάριστο για τον οδηγό, GR Yaris, στην εξέλιξη του οποίου έχουν αναμιχθεί οι καλύτεροι.

Advertisement
Advertisement

Οι εργοστασιακοί οδηγοί της Toyota στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, Ott Tanak, Kris Meeke, Jari-Matti Latvala καθώς και ο επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος, ο θρυλικός Tommi Makinen, εμφανίζονται στο video από τις δοκιμές της νέας δυναμικής έκδοσης του δημοφιλούς μοντέλου. Το νέο «καυτό» Toyota, έχει ενσωματωμένη όλη την τεχνολογία και την τεχνογνωσία από την αγωνιστική εμπλοκή της εταιρείας στο WRC- και αυτό σημαίνει πως η Gazoo Racing μπορεί να φέρει ένα αποτέλεσμα στο τελικό προϊόν, με απόδοση από τον κινητήρα που θα ξεπερνά τους 209 ίππους της προηγούμενης περιορισμένης παραγωγής Yaris GRMN.

Advertisement
Advertisement

Το πρωτότυπο που εμφανίζεται στο video που έχουμε πιο κάτω, είναι ένα τρίθυρο (όπως και το GRMN) χωρίς πλαίσια στα παράθυρα των θυρών- κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί μέχρι τώρα στο μικρό μοντέλο της Toyota. Στην καμπίνα, διακρίνονται τα μπάκετ καθίσματα με το λογότυπο GR που στηρίζουν το σώμα εξαιρετικά. Εξωτερικά, το αυτοκίνητο δείχνει πολύ πιο δυναμικό με το φαρδύ body kit και τους προφυλακτήρες με τους μεγάλους αεραγωγούς. Η επίσημη αποκάλυψη του νέου GR Yaris, αναμένεται να γίνει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο, στις 10 Ιανουαρίου.