Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αύξηση στις πωλήσεις 9μήνου της Volvo

Ελλάδα 2:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αύξηση στις πωλήσεις 9μήνου της Volvo

ΝΕΑ

Αύξηση στις πωλήσεις 9μήνου της Volvo

ΝΕΑ

Με σημαντική αύξηση (+7,4%) «έκλεισαν» οι πωλήσεις της Volvo παγκοσμίως από Ιανουάριο έως και Σεπτέμβριο, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2018, «γράφοντας» 507.704 παραδόσεις νέων αυτοκινήτων.

Advertisement
Advertisement

 

Μόνο το Σεπτέμβριο, οι πωλήσεις της Volvo ήταν 64.536 αυτοκίνητα, κάτι που μεταφράζεται σε ποσοστιαία αύξηση των πωλήσεων παγκοσμίως, της τάξεως του 6,5%. Τόσο στην Ευρώπη, όσο και στις Η.Π.Α. αλλά και στην Κίνα, οι πωλήσεις των αυτοκινήτων της Volvo σημειώνουν σταθερή αύξηση. Συνολικά, οι πωλήσεις της περιόδου από Ιανουάριο έως και Σεπτέμβριο, είναι 507.704 σε όλες τις χώρες του κόσμου που η Volvo διαθέτει τα αυτοκίνητά της.

Advertisement
Advertisement

Η αύξηση σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2018, είναι της τάξης του 7,4% και έτσι αν μη τι άλλο, καταδεικνύεται ο υψηλός συντελεστής αποδοχής των αυτοκινήτων της Volvo σε όλες τις αγορές του κόσμου όπου διατίθενται. Σημαντικό ρόλο στην καλή συνολική εικόνα, έπαιξε και η ανταπόκριση του αγοραστικού κοινού στις SUV προτάσεις της εταιρείας με το XC60 να είναι πρώτο στη σχετική λίστα με τις προτιμήσεις των αγοραστών. Ακολουθούν τα XC40 και XC90, ενώ πολύ καλά έχει πάει τόσο το V60 και το V60 Cross Country, όσο και το S60 που παράγεται στις ΗΠΑ. Στην Ευρώπη, το ποσοστό της αύξησης των πωλήσεων, έφτασε τους 9 μήνες του έτους να είναι 6% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2018.