Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αύξηση κερδών για τη Hyundai

Ελλάδα 14:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αύξηση κερδών για τη Hyundai

ΝΕΑ

Αύξηση κερδών για τη Hyundai

ΝΕΑ

Χαράς ευαγγέλια για τη Hyundai, που είδε τα κέρδη της στην αγορά των ΗΠΑ να αυξάνονται σε σημαντικό βαθμό, ας είναι καλά τα νέα της SUV μοντέλα, όπως τα Palisade και Kona.

Advertisement
Advertisement

Αξίζει να αναφερθεί ότι η αύξηση του +26% που αφορά το πρώτο εξάμηνο του 2019, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2018, οφείλεται κυρίως στην σταθερή πορεία της εταιρείας στην αμερικάνικη αγορά. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αντισταθμιστούν άλλοι αρνητικοί παράγοντες, όπως ο εμπορικός πόλεμος ανάμεσα σε Κίνα και ΗΠΑ με αποτέλεσμα την πτώση των πωλήσεων. Πιο συγκεκριμένα, για την αύξηση των κερδών στην αγορά των ΗΠΑ βοήθησαν παράγοντες όπως το λανσάρισμα νέων μοντέλων, ως επί το πλείστον κατηγορίας SUV, ενώ η θυγατρική εταιρεία της Hyundai, Genesis, ανακοίνωσε ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς θα παρουσιάσει και αυτή το δικό της πολλαπλών χρήσεων όχημα.

Advertisement
Advertisement

Από την πλευρά της, η Hyundai μετά τα Palisade και Kona ετοιμάζει ένα νέο SUV, με κωδικό όνομα Venue, που θα τοποθετείται κάτω από το Kona, ενώ η τιμή του θα ξεκινά κάτω από τα 20.000 δολάρια. Θα εφοδιάζεται αποκλειστικά με ένα ατμοσφαιρικό, τετρακύλινδρο μοτέρ 1,6 λίτρων και θα συνδυάζεται είτε με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων, είτε με CVT, ενώ θα διατίθεται μόνο σε προσθιοκίνητη έκδοση.