Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Απίστευτα αυτοκίνητα στα χέρια εγκληματιών

Ελλάδα 13:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Απίστευτα αυτοκίνητα στα χέρια εγκληματιών

ΝΕΑ

Απίστευτα αυτοκίνητα στα χέρια εγκληματιών

ΝΕΑ

Απίστευτα αυτοκίνητα στα χέρια… εγκληματιών που είτε τα κυκλοφορούν είτε τα έχουν μέσα στο γκαράζ τους.

Advertisement
Advertisement

Αναμφίβολα, τα ακριβά αυτοκίνητα κοστίζουν πολλά χρήματα και ο μόνος τρόπος για να τα αποκτήσεις είναι να είσαι πολύ τυχερός στη ζωή σου. Υπάρχει βέβαια και η άλλη πλευρά του κέρματος, που θέλει την… εγκληματικότητα να “πληρώνει” καλά.

Παρακάτω λοιπόν μπορείτε να βρείτε τα αυτοκίνητα που επέλεξαν κάποιοι από τους διάσημους εγκληματίες για να κυκλοφορούν ή να έχουν στο γκαράζ τους:

Pablo Escobar
Είναι αδύνατο να μιλάμε για διάσημους εγκληματίες και να μην αναφερθούμε στον Pablo Escobar. Αναφέρεται συχνά ως “βασιλιάς της κοκαΐνης” και υπήρξε ένας από τους πλουσιότερους εγκληματίες. Τα αυτοκίνητα που είχε στην κατοχή του ήταν αρκετά. Μερικά από αυτά ήταν η Mercedes S600 Pullman, Mercedes 190SL Roadster, καθώς και η σπάνια Porsche 356 του 1964. Ακόμα, έτρεξε με την Porsche 911 RSR του 1974, καθώς ήταν φανατικός petrolhead, όταν δεν… εκτελούσε κόσμο.

Advertisement
Advertisement

El Chapo
Το κανονικό του όνομα είναι Χοακίν Αρκιβάλντο Γκουσμαν Λοέρα και αποτελεί ένας από τους πιο γνωστούς βαρόνους ναρκωτικών. Το El Chapo σημαίνει “μικρούλης”, λόγω ύψους (1.68 μέτρα). Η συλλογή των αυτοκινήτων του αποτελείται από εντυπωσιακά μοντέλα, όπως είναι -μεταξύ άλλων- η Mercedes-Benz SLR McLaren, το Nissan GT-R, η Dodge Viper και άλλα.

Advertisement

Teodoro Obiang Nguema Mbasogo
Όσοι δεν τον γνωρίζετε Teodoro Obiang Nguema Mbasogo, 1942 είναι στρατιωτικός και πολιτικός, ηγέτης της Ισημερινής Γουινέας από το 1979. Ο άνθρωπος βρίσκεται υπό έρευνα από πολλές χώρες του κόσμου λόγω υπεξαίρεσης σημαντικών ποσών. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατέθεσε 500 εκατομμύρια δολάρια σε 60 διαφορετικές τράπεζες. Αυτός ο άνθρωπος είχε στην κατοχή του πολλά εξωτερικά αυτοκίνητα με τη “σταρ” της συλλογής του να είναι η Lamborghini Veneno Roadster.

Advertisement

Al Capone
O πιο διάσημος γκάνγκστερ της παλιάς εποχής, ο οποίος ήταν πολύ γνωστός στο οργανωμένο έγκλημα από το 1925 έως και το 1931. Ήταν Ιταλοαμερικάνος κακοποιός και λαθρέμπορος οινοπνευματωδών ποτών. Στην κατοχή του είχε δύο θωρακισμένες Cadillac, οι οποίες όχι μόνο έφεραν φώτα αστυνομίας πίσω από την εμπρός γρίλια, αλλά είχε σύστημα επικοινωνίας με τα κεντρικά της αστυνομίας “κρυμμένο” στο ντουλαπάκι του συνοδηγού.

Alexander Surin
Ο γνωστός διακινητής ναρκωτικών είχε συλληφθεί στην Ισπανία και εκδόθηκε στη Γαλλία. Είχε μια ιδιαίτερη αγάπη με τη Ferrari, ο οποίος συμμετείχε ενεργά σε φόρουμ και ιστοσελίδες, συζητώντας με άλλους χρήστες. Ήταν ιδιοκτήτης μιας Ferrari Enzo, ωστόσο φήμες ήθελαν να είχε αποκτήσει και μια δεύτερη Ferrari Enzo.

Advertisement


Διαβάστε επίσης: 6 προσιτά μικρά diesel που δεν «καίνε»