Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό το δεξιοτίμονο Honda Integra Type R του 1996 ψάχνει νέο σπίτι

Ελλάδα 2:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό το δεξιοτίμονο Honda Integra Type R του 1996 ψάχνει νέο σπίτι

ΝΕΑ

Αυτό το δεξιοτίμονο Honda Integra Type R του 1996 ψάχνει νέο σπίτι

ΝΕΑ

Οι τιμές του Honda Integra Type R αυτής της γενιάς, έχουν αυξηθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια και το συγκεκριμένο που φαίνεται να είναι σε πολύ καλή κατάσταση, βρίσκεται στο Μόντρεαλ του Καναδά και η υψηλότερη προσφορά που έχει για να πουληθεί, μόλις που ξεπερνάει τα 12.000 δολάρια.

Advertisement
Advertisement

Αυτό το Integra Type R είναι μοντέλο του 1996 και εισήχθη στον Καναδά από την Ιαπωνία όπου πρωτοκυκλοφόρησε, τον Ιούνιο του 2020.

Έχει 172.000 χιλιόμετρα και προσφέρεται με ιαπωνικό πιστοποιητικό εξαγωγής και όλα τα νόμιμα παραστατικά για την εισαγωγή του στον Καναδά. Το αμάξωμα είναι βαμμένο σε Championship White και καθώς πρόκειται για μοντέλο JDM, περιλαμβάνει διαφορετικούς προβολείς σε σχέση με τις εκδόσεις που έχουν κυκλοφορήσει σε άλλες χώρες. Οι ζάντες του είναι αλλαγμένες με λευκές ελαφρού κράματος 16 ιντσών από μεταγενέστερο Type R και έχει ελαστικά Kumho Ecsta με διάσταση 205/45.

Advertisement
Advertisement

Στην καμπίνα του αυτοκινήτου υπάρχουν καθίσματα Recaro στο χαρακτηριστικό κόκκινο συνθετικό καστόρι. Τα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν κλιματισμό και ηλεκτρικά παράθυρα, με τα στοιχεία του εξοπλισμού του είδους, να εξαντλούνται κάπου εδώ. Επίσης, το αυτοκίνητο δεν διαθέτει αερόσακους και στερεοφωνικό αλλά έχει τιμόνι Momo τριών ακτίνων από τιτάνιο. Ο κινητήρας είναι τετρακύλινδρος σε σειρά, με χωρητικότητα 1,8 λίτρων που απέδιδε 197 ίππους στις 8.000 σ.α.λ. Το κιβώτιο των ταχυτήτων είναι ένα 5άρι που στέλνει την ισχύ στους εμπρός τροχούς, με τη βοήθεια και ενός μπλοκέ διαφορικού. Με άλλα λόγια, είναι μια εξαιρετική περίπτωση αυτοκινήτου για track days, το οποίο όπως φαίνεται θα «μείνει» κάτω από τα 20.000 δολάρια.

Advertisement

Διαβάστε ακόμα:
Η ψηφιακή αναβίωση του Honda S2000
Στην Ελλάδα το νέο Honda CR-V e:HEV (+ΤΙΜΕΣ)
Δοκιμή: Νέο Honda Jazz e:HEV

Advertisement