Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

Αυτό είναι το Volkswagen Amarok 580X Walkinshaw

Ελλάδα 8:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το Volkswagen Amarok 580X Walkinshaw

Fleet Cars

Αυτό είναι το Volkswagen Amarok 580X Walkinshaw

Fleet Cars

Πιθανότατα το τελευταίο Amarok από την VW, έχει τον V6 turbodiesel να αποδίδει 255 ίππους και με την ανάρτηση που προτείνει η Walkinshaw, είναι και το πλέον ικανό στο δρόμο.

Advertisement
Advertisement

Μιλάμε για μια ειδική έκδοση του μοντέλου της VW, η οποία με τους 255 ίππους του κινητήρα και τις επεμβάσεις της Walkinshaw προδιαθέτει για πολύ καλές επιδόσεις.

Το Amarok είναι στην αγορά από το 2010 και αναμένεται να ανανεωθεί μέσα στο 2022. Η Walkinshaw ωστόσο στην Αυστραλία, σε συνεργασία με την τοποική αντιπροσωπεία, λανσάρει μια νέα ειδική έκδοση του μοντέλου. Η νέα W580X συνεχίζει από εκεί που το «άφησε» το θέμα η W580S, προσθέτοντας ένα κιτ ανάρτησης για αυξημένη απόσταση από το έδαφος χωρίς όμως να επηρεάζεται η κορυφαία για τα δεδομένα της κατηγορίας, οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου. Η Walkinshaw προσφέρει προαιρετικά και νέο skorkel για την «αναπνοή» του κινητήρα ακόμα και όταν βρεθεί σε «υγρό περιβάλλον», μαζί με αναβαθμισμένα αμορτισέρ διπλού σωλήνα και σφυρήλατους τροχούς 18 ιντσών με ελαστικά παντός εδάφους.

Στη συγκεκριμένη έκδοση, έχουμε επίσης και επιπλέον προστασία για το κάτω μέρος του αυτοκινήτου, καθώς και μια μεγάλη φωτεινή μπάρα LED. Στην καρδιά του νέου Amarok W580X βρίσκεται ο twin-turbo diesel κινητήρας V6 με χωρητικότητα 3,0 λίτρων που αποδίδει 255 ίππους και παρουσιάζει μέγιστη τιμή ροπής τα 59,1 kgm, στοιχεία που εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο το 8άρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Όπως θα περίμενε κανείς η ειδική αυτή έκδοση συνδυάζεται με πολύ πλούσιο εξοπλισμό: Από τους προβολείς bi-xenon με φώτα ημέρας LED έως τον αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, το Amarok W580X διαθέτει όλα τα απαραίτητα για την άνετη διαβίωση του πληρώματος στην καμπίνα.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
O Όμιλος VW μπορεί να χάσει έως και 2,7 εκατ. πωλήσεις ηλεκτρικών ως το 2030
Συγκριτικό: Citroen e-C4 C-Cross vs VW ID.3
Έρχεται το νέο Volkswagen Amarok

 

Advertisement

 

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement