ΝΕΑ

Αυτό είναι το πρώτο Cybertruck παραγωγής!

Ελλάδα 15:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το πρώτο Cybertruck παραγωγής!

ΝΕΑ

Αυτό είναι το πρώτο Cybertruck παραγωγής!

ΝΕΑ

Η Tesla κατασκεύασε επιτέλους το πρώτο Cybertruck στο Gigafactory Texas.

Advertisement
Advertisement

Όσοι το είχαν παραγγείλει, αυτή είναι η στιγμή που περίμεναν από την αποκάλυψη του πρωτότυπου Cybertruck το Νοέμβριο του 2019.

Η Tesla ανακοίνωσε μέσω Twitter την είδηση. «Το πρώτο Cybertruck κατασκευασμένο στο Giga του Τέξας!» αναφέρει το tweet, το οποίο συνοδεύεται από μια φωτογραφία που δείχνει ενθουσιώδεις εργαζόμενους του εργοστασίου να ποζάρουν μπροστά στον πρώτο Cybertruck παραγωγής.

Ο Ίλον Μασκ αναδημοσίευσε την ανακοίνωση της Tesla στο προφίλ του, γράφοντας: «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Tesla!».

Advertisement
Advertisement

Αν και δεν μπορούμε να δούμε πολλά από το όχημα επειδή περιβάλλεται από ανθρώπους, το Cybertruck παραγωγής μοιάζει αρκετά με τα πιο πρόσφατα πρωτότυπα που έχουμε δει τελευταία.

Advertisement

Αυτή είναι φυσικά μια σπουδαία στιγμή για την Tesla και την ομάδα του Gigafactory του Τέξας, καθώς σηματοδοτεί την έναρξη της παραγωγής του 5ου μοντέλου της εταιρείας. Τρία και πλέον χρόνια μετά την έναρξη της παραγωγής του τέταρτου, του Model Y, τον Ιανουάριο του 2020.

Αυτή είναι πιθανώς μια ακόμη μεγαλύτερη στιγμή, για αρκετούς λόγους, με βασικό το γεγονός ότι το Cybertruck είναι ένα pickup που είναι ο τύπος οχήματος με τη μεγαλύτερη δημοτικότητα στην Αμερική.

Advertisement

Η επιτυχία του είναι σχεδόν εξασφαλισμένη, όσον και αν η Tesla είναι σε θέση να κατασκευάσει όσα περισσότερα αυτοκίνητα γίνεται σε όσο το δυνατόν μικρότερο χρονικό διάστημα.

Τον Μάιο, ο Μασκ ότι η Tesla θα μπορούσε να πουλήσει από 250.000 έως 500.000 Cybertrucks ετησίως όταν η παραγωγή φτάσει σε πλήρη ρυθμό.

Σύμφωνα με τη λίστα που συγκεντρώνει πληροφορίες από το κοινό, τον Νοέμβριο του 2022, οι προπαραγγελίες για το Cybertruck υπερέβησαν τις 1,6 εκατομμύρια. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι η Tesla έχει 1,6 εκατομμύρια πωλήσεις εξασφαλισμένες, αλλά, παρόλα αυτά, η ζήτηση για το Cybertruck υπάρχει – και είναι πολύ ισχυρή.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο λόγος που όλοι θέλουν συνεργασία με την Tesla
Πως η Tesla μειώνει κι άλλο τις τιμές των μοντέλων της
Για το καλό μας φροντίζει ο κος Tesla