Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το ID.7 GTX είναι το πιο δυνατό στέισον στην ιστορία της VW!

Ελλάδα 21:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το ID.7 GTX είναι το πιο δυνατό στέισον στην ιστορία της VW!

ΝΕΑ

Το ID.7 GTX είναι το πιο δυνατό στέισον στην ιστορία της VW!

ΝΕΑ

Η ηλεκτροκίνηση ανοίγει νέες δυνατότητες στις εταιρίες να ξεπεράσουν τα ρεκόρ τους. Και η VW την εκμεταλλεύεται στο έπακρο.

Advertisement
Advertisement

Μόλις ένα μήνα μετά την αποκάλυψη του στάνταρ ID.7 Tourer, η Volkswagen δεν χάνει χρόνο με την παρουσίαση του ID.7 GTX Tourer, παράλληλα με το πρόσφατα λανσαρισμένο ID.3 GTX, με τις φήμες να υπαινίσσονται ένα επερχόμενο ID. Buzz GTX.

Το χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει στην έκδοση GTX είναι το σύστημα κίνησης. Διαθέτοντας μια μπαταρία ιόντων λιθίου 86 kWh, το όχημα υποστηρίζει ταχύτητες ταχείας φόρτισης έως και 200 kW, επιτρέποντας μια γρήγορη φόρτιση από το 10% στο 80% σε λιγότερο από 30 λεπτά.

Το ID.7 GTX Tourer τροφοδοτείται από δύο ηλεκτροκινητήρες, καθιστώντας το πιο ισχυρό station wagon της Volkswagen.

Advertisement
Advertisement

Η συνδυασμένη ισχύς των εμπρός και πίσω κινητήρων φτάνει τους 340 ίππους, 55 ίππους περισσότερους από το στάνταρ πισωκίνητο ID.7 Tourer Pro.

Προς το παρόν η εταιρία δεν ανακοινώνει επιδόσεις, αν και αναμένεται να είναι εντυπωσιακές για τον τύπο του αμαξώματος,, με το 0-100 χλμ/ώρα στην περιοχή των 5 δευτερολέπτων. Η αυτονομία φθάνει τα 625 χιλιόμετρα με βάση το πρότυπο WLTP.

Όσον αφορά τη σχεδίαση, το ID.7 GTX Tourer διαθέτει διακριτικά οπτικά στοιχεία, όπως μια επανασχεδιασμένη μάσκα και φωτεινά γραφικά, που συμπληρώνονται από μαύρες γυαλιστερές λεπτομέρειες και στάνταρ ζάντες 20 ιντσών, με δυνατότητα αναβάθμισης σε ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών για πρόσθετη αίσθηση.

Advertisement

Στο πίσω μέρος, οι αλλαγές περιλαμβάνουν έναν ανανεωμένο διαχύτη, τα γράμματα GTX και προσαρμόσιμες τρισδιάστατες συστοιχίες πίσω φώτων LED, με φωτιζόμενο σήμα Volkswagen.

Νέο στη γκάμα GTX είναι το εντυπωσιακό κόκκινο μεταλλικό φινίρισμα Kings, που αποτίει φόρο τιμής στην εμβληματική βαφή του Golf GTI της πρώτης γενιάς.

Advertisement

Στο εσωτερικό της καμπίνας, το ID.7 GTX Tourer προσφέρει εργονομικά σχεδιασμένα καθίσματα, επενδεδυμένα με ένα μείγμα υφάσματος και ArtVelours Eco microfleece, που τονίζονται με κόκκινες ραφές και την επιγραφή GTX.

Εξοπλισμένο με προηγμένη τεχνολογία, το ID.7 GTX Tourer διαθέτει head-up display επαυξημένης πραγματικότητας, φωνητική υποβοήθηση IDA της VW που ενσωματώνει ChatGPT και Apple CarPlay και Android Auto.

Οι ευρωπαϊκές πωλήσεις για το ID.7 GTX Tourer θα ξεκινήσουν την άνοιξη, αν και δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί λεπτομέρειες σχετικά με τις τιμές.

Advertisement