Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Το νέο VW Touareg θα τα… σπάει (+video)

Ελλάδα 20:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο VW Touareg θα τα… σπάει (+video)

Mobility

Το νέο VW Touareg θα τα… σπάει (+video)

Mobility

Η VW θα ανανεώσει σύντομα το πιο μεγάλο της SUV. Και όλα δείχνουν οτι το νέο Τouareg θα εντυπωσιάσει…

Advertisement
Advertisement

Το ανανεωμένο Τouareg  θα εξοπλίζεται με τους νέους προβολείς IQ.LIGHT HD, οι οποίοι θα συνδέονται μεταξύ τους με μια λεπτή φωτιζόμενη λωρίδα.

Με την επιλογή αυτή, η συνολική του εικόνα αλλά και το φωτιστικό αποτύπωμά του ανανεών0νται πλήρως, κάτι που ισχύει και για την πίσω όψη του μεγάλου SUV.

Μένοντας λίγο ακόμα μπροστά, από τις εικόνες που έχουμε μέχρι στιγμής, βλέπουμε και ένα νέο προφυλακτήρα που συμβάλλει και αυτός στην αναβαθμισμένη συνολική εικόνα.

Advertisement
Advertisement

 

Στο πίσω μέρος, τόσο τα φώτα θα είναι νέα, όσο και η επιλογή του φωτεινού σήματος- με τη Volkswagen να επισημαίνει πως το Τouareg   θα είναι το πρώτο της μοντέλο με αυτή την επιλογή που θα κάνει την εικόνα ξεχωριστή. Η καμπίνα δεν έχει σημαντική διαφορά σε σχέση με εκείνη της υπάρχουσας έκδοσης του μοντέλου αλλά είναι ευδιάκριτη η αλλαγή προς την πιο premium διάθεση.

Advertisement

 

Advertisement

Οι οθόνες είναι ανανεωμένες και υποστηρίζουν τεχνολογία κορυφής, με φωνητικές εντολές και ασύρματα Android Auto και Apple CarPlay. Η Volkswagen αναφέρει πως το νέο μοντέλο θα διαθέτει έναν νέο αισθητήρα φορτίου οροφής, ο οποίος θα ανιχνεύει την ύπαρξη μπαγκαζιέρας και θα προσαρμόζει το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου ευστάθειας με τα νέα δεδομένα.

 

Advertisement

Δεν ξέρουμε ακόμα την πλήρη γκάμα των κινητήρων με τους οποίους θα εφοδιάζεται το ανανεωμένο Τouareg   αλλά ξέρουμε πως η υβριδική έκδοση με τον V6 των 3,0 λίτρων, τον ηλεκτροκινητήρα και τη μπαταρία των 17,9 kWh θα είναι διαθέσιμη. Η έκδοση R eHybrid, μπορεί να κινηθεί ως αμιγώς ηλεκτρική για 47 χιλιόμετρα και η συνδυαστική ισχύς φτάνει τους 462 ίππους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Συγκριτική δοκιμή: Honda Civic Type R vs Audi RS 3 vs Hyundai i30 N vs M135i vs VW Golf R
VW Polo GTI Edition: Εορταστική έκδοση για τα 25 χρόνια
H VW ετοιμάζει το Golf R 333