Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο VW Golf

Ελλάδα 16:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο VW Golf

ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο VW Golf

ΝΕΑ

Το φθινόπωρο αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα και φυσικά, η άφιξη της νέας γενιάς του Golf είναι ένα από τα σημαντικότερα νέα του 2019 για τη VW.

Advertisement
Advertisement

 

Η εξέλιξη έχει μπει στην τελική της φάση για τη νέα γενιά του δημοφιλέστερου μοντέλου της VW. Η 8η γενιά του Golf, που είναι προγραμματισμένη για επίσημα αποκαλυπτήρια στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, έχει μπει στην τελική ευθεία των δοκιμών οπότε και το βλέπουμε πλέον με ελάχιστο- έως καθόλου καμουφλάζ. Κοιτώντας το αυτοκίνητο από το πλάι, το νέο Golf μοιάζει να είναι πιο μακρύ από το προκάτοχο μοντέλο. Το μπροστινό μέρος μοιάζει πιο μεγάλο σε μήκος και με τα φωτιστικά σώματα να είναι τοποθετημένα χαμηλότερα, μοιάζει όλο το αυτοκίνητο να «κάθεται» πιο κοντά στο έδαφος.

Advertisement
Advertisement

Στις τελευταίες εικόνες από τις δοκιμές του μοντέλου, το μοναδικό κομμάτι του που έχει καμουφλάζ είναι τα φώτα και ιδιαίτερα τα πίσω. Τα μπροστινά, δείχνουν ξεκάθαρα πως συνεχίζουν το φωτεινό αποτύπωμα με τα εξάγωνα εκατέρωθεν, ενώ παρά την ταινία που χρησιμοποιείται για να «μπερδέψει» τους περίεργους, φαίνεται πως είναι μεγαλύτερα και έρχονται περισσότερο «μέσα» στα φτερά σε σχέση με ότι συμβαίνει στην τρέχουσα γενιά του μοντέλου.

Advertisement

Η VW έχει επιβεβαιώσει πως η παραγωγή του αυτοκινήτου θα ξεκινήσει τον Ιούνιο στο εργοστάσιο του Wolfsburg, ενώ θεωρείται πως το Golf θα έχει την ίδια «βαρύτητα» ως νέο μοντέλο, με αυτή των ηλεκτρικών της γκάμας I.D. Θα βασίζεται και πάλι στην πλατφόρμα MQB και θα έχει ως επί το πλείστον, τους συνδυασμούς κινητήρων- κιβωτίων που έχουμε δει στην τρέχουσα γενιά του μοντέλου. Η μεγάλη διαφορά που θα κάνει τη νέα γενιά πραγματικά ξεχωριστή, έχει να κάνει με τη σχεδίαση της καμπίνας και την τεχνολογία συνδεσιμότητας και όχι μόνο που θα έχουν στη διάθεσή τους ο οδηγός και οι επιβάτες, από τις βασικές εκδόσεις του μοντέλου.

Advertisement