Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο Opel Calibra που όλοι θα θέλαμε

Ελλάδα 5:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το νέο Opel Calibra που όλοι θα θέλαμε

ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο Opel Calibra που όλοι θα θέλαμε

ΝΕΑ

Ο γνωστός δημιουργός X-Tomi αποφάσισε να… αναβιώσει το όνομα Calibra της μάρκας με σήμα τον κεραυνό.

Advertisement
Advertisement

Μία ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα του -πως θα ήταν- Opel Calibra δημοσίευσε ο γνωστός δημιουργός X-Tomi Design, οποίος πήρε πολλά χαρακτηριστικά στοιχεία από το νέο Opel Astra.

Αναμφίβολα, η σπορ εμφάνιση ξεχειλίζει από παντού! Βασίζεται στην 6η γενιά του Astra, ωστόσο το δυναμικό design με την 3πορτη διάταξη είναι κάτι που δυσκολευόμαστε να βρούμε πλέον σε αυτή την εποχή. Το Opel Calibra είναι coupe, γεγονός που -εάν ποτέ γίνει πραγματικότητα- πρόκειται να αντιμετωπίσει τα Toyota και Subaru μοντέλα, GR86 και BRZ αντίστοιχα.

Φυσικά έχει χρησιμοποιήσει τη νέα μάσκα Opel Vizor, μιας και η γερμανική μάρκα έχει υιοθετήσει τη νέα της σχεδιαστική γλώσσα.

Advertisement
Advertisement

Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα είχαμε την πρώτη μας επαφή με το νέο Opel Astra, το οποίο οδηγήσαμε στην Πορτογαλία, αφήνοντάς μας καλές εντυπώσεις.

Μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική μας εμπειρία με το νέο Astra εδώ.

Advertisement

Το νέο μοντέλο εκφράζει επίσης το μοντέρνο πνεύμα της μάρκας, χάρη στις τεχνολογίες και τα καινοτόμα συστήματα υποστήριξης οδηγού που εισάγει στην compact κατηγορία. Στην τεχνολογική «φαρέτρα» του Astra ξεχωρίζει το νέας γενιάς σύστημα φωτισμού Intelli-Lux LED Pixel. Το σύστημα αυτό προέρχεται από τις ναυαρχίδες της Opel, Insignia και Grandland, φέρει 168 στοιχεία LED και είναι πρωτοποριακό για την κατηγορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Opel Astra Sports Tourer: Μοντέρνο Design με έμφαση στη λεπτομέρεια
Δοκιμή: Nissan Juke 1.0 DIG-T vs Opel Mokka 1.2T 130 PS AT8
Crossover έκδοση ετοιμάζει η Opel για το Astra

Advertisement