Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο Infiniti QX60

Ελλάδα 12:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το νέο Infiniti QX60

ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο Infiniti QX60

ΝΕΑ

Η Infiniti παρουσιάζει τη νέα γενιά του πολυτελούς SUV μοντέλου της, QX60, το οποίο θα λανσαριστεί αποκλειστικά στην αμερικάνικη αγορά.

Advertisement
Advertisement

Η θυγατρική εταιρεία της Nissan, έχει γίνει γνωστή για premium μοντέλα της, κυρίως στις ΗΠΑ, όπου και σημειώνει εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα, κυρίως στην κατηγορία των crossover και SUV, χάρη στην μοναδική σχεδίαση και το πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού.

Ανάμεσα σε αυτά που ξεχωρίζουν είναι και το QX60, το οποίο και αναβαθμίστηκε, τόσο στον τομέα της αισθητικής, όσο και στα μηχανικά του μέρη. Το 7θέσιο μοντέλο διαθέτει πλέον νέα, φρέσκια εμφάνιση, που μοιράζεται αρκετά στοιχεία από το πρωτότυπο QX60 Monograph, όπως την ανασχεδιασμένη εμπρός μάσκα, τα λεπτά φωτιστικά σώματα LED με το χαρακτηριστικό μοτίβο «Digital Piano Key» και τα τονισμένα φτερά.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό κυριαρχούν τα ποιοτικά υλικά, όπως το δέρμα και το ξύλο, ενώ αναβαθμισμένος είναι και ο εξοπλισμός, με την διάθεση αυτόματου κλιματισμού τριών ζωνών, καθώς και ψηφιακών οθονών, τόσο για τον οδηγό, όσο και για το σύστημα infotainment, αμφότερες με διάμετρο 12,3 ίντσες. Από το μενού δεν λείπει και το έγχρωμο Head-Up Display των 10,8 ιντσών.

Σε ότι αφορά τον κινητήρα, το αναβαθμισμένο Infiniti QX60 εφοδιάζεται με το V6 σύνολο των 3,5 λίτρων, το οποίο αποδίδει 299 PS και 366 Nm ροπής, ενώ το σύστημα μετάδοσης περιλαμβάνει πλέον ένα νέο αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων και όχι το CVT που διέθετε το απερχόμενο μοντέλο.

Advertisement

Το QX60 θα διατίθεται τόσο σε προσθιοκίνητες, όσο και σε τετρακίνητες εκδόσεις, με τις τελευταίες να διαθέτουν το σύστημα «Intelligent All-Wheel Drive» που στέλνει την ισχύ σε ποσοστό έως και 50% στους πίσω τροχούς, όπου αυτό κριθεί απαραίτητο. Παράλληλα υπάρχει μία ακόμη καινοτομία, που φέρει τον κωδικό Active Brake Limited Slip με σκοπό να μεταφέρει τη ροπή στους τροχούς όπου διαθέτουν την μεγαλύτερη πρόσφυση.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ανακύκλωση μπαταριών μέσα στην επένδυση για τα ηλεκτρικά στις ΗΠΑ
Γιατί η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ «κυνηγά» τον Elon Musk
Ιδού το αγαπημένο αυτοκίνητο του Προέδρου των ΗΠΑ Joe Biden

 

Advertisement