Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο Genesis G90

Ελλάδα 17:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το νέο Genesis G90

ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο Genesis G90

ΝΕΑ

Η premium ναυαρχίδα της Genesis φέρει ακόμα πιο κομψή εμφάνιση και είναι έτοιμη να κονταροχτυπηθεί με τα μεγάλα sedan του ανταγωνισμού.

Advertisement
Advertisement

Το μεγάλο sedan της Genesis, G90 μεταβαίνει στη νέα του γενιά και η μάρκα δημοσίευσε τις πρώτες εικόνες που μαρτυρούν τη νέα, επικαιροποιημένη του εμφάνιση.

Στο μπροστινό μέρος μεγάλοι πρωταγωνιστές είναι η ευμεγέθης μάσκα “Crest Grille” που παραπέμπει σε ασπίδα και οι LED προβολείς σε σχήμα δύο οριζόντιων λωρίδων. Οι τελευταίες επεκτείνονται και πίσω από τις μπροστινές ζάντες (διαμέτρου 20”), την ίδια ώρα που υπάρχουν και χειρολαβές τύπου pop-up, προσδίδοντας στο premium sedan ακόμα πιο κομψό χαρακτήρα.

Σημαντικές αλλαγές εντοπίζονται και στο πίσω μέρος, με μεγάλη ατραξιόν τη σχεδίαση των φωτιστικών σωμάτων, τα οποία αποκλίνουν από τη γνώριμη σχεδιαστική γλώσσα της εταιρείας. Ειδικότερα, δεν ακολουθείται το “Two-Line” μοτίβο, αλλά υπάρχουν δύο μεμονωμένα φώτα που ενώνονται μέσω μιας LED μπάρας.

Advertisement
Advertisement

Εικόνα για το εσωτερικό δεν υπάρχει, αλλά όπως αναφέρει το premium παρακλάδι της Hyundai, το νέο Genesis G90 θα προσφέρεται και με επιμηκυμένο κατά 190 χλστ. μεταξόνιο, κάτι που θα ενισχύσει τους χώρους των πίσω επιβατών.

«Το G90 θα επαναπροσδιορίσει την εμπειρία του πολυτελούς design της ναυαρχίδας μας, κατά έναν τρόπο που μόνο η Genesis μπορεί. Το G90 είναι η απόλυτη έκφραση της Athletic Elegance που ισορροπεί ανάμεσα στη δυναμική οδήγηση και την πολυτελή εμπειρία της μετακίνησης στα πίσω καθίσματα», αναφέρει ο SanYup Lee, επικεφαλής του τμήματος Παγκοσμίου Σχεδιασμού της μάρκας.

Advertisement

Το νέο Genesis G90 αναμένεται να προσφερθεί στην Ευρώπη εντός του 2022, όταν και θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τεχνικές προδιαγραφές του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Genesis G70 Shooting Brake: Έτοιμο για την Ευρώπη
Genesis GV70: Ο εξ ανατολών αντίπαλος των Γερμανών (+video)
Genesis GV70: 490 ίπποι και φόρτιση 800 Volt

Advertisement