Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο Ford Μondeo

Ελλάδα 21:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το νέο Ford Μondeo

ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο Ford Μondeo

ΝΕΑ

Με βάση τις «κατασκοπευτικές» φωτογραφίες του μοντέλου από τη διαδικασία των δοκιμών εξέλιξης, η KDesign μας δίνει μια ιδέα για το πώς θα είναι η νέα γενιά του Mondeo (Fusion για κάποιες αγορές) της Ford.

Advertisement
Advertisement

Οι κατασκοπευτικές λήψεις έδειξαν ένα μοντέλο που παραπέμπει στο Evos όσον αφορά τον εξωτερικό σχεδιασμό του και ειδικότερα στο μπροστινό του μέρος.

Το πρωτότυπο που δοκιμάζεται αυτή την περίοδο, μοιάζει πολύ με παραδοσιακό sedan και δεν έχει μεγάλες διαφορές στον όγκο σε σύγκριση με το υπάρχον Mondeo. Για άτομα που είναι λάτρεις των SUV και crossover, αυτό είναι σίγουρα καλό νέο μια και οι διαστάσεις θα είναι σχετικά «κρατημένες» στην περίπτωση του νέου μοντέλου. Για να δώσει μια πιο λεπτομερή ματιά στον «διάδοχο» του Mondeo που σε κάποιες αγορές είναι διαθέσιμο ως Fusion, η KDesign που μας έχει δώσει και το παρελθόν κάποιες πολύ πετυχημένες «προβλέψεις», έφτιαξε μια εκδοχή «παντρεύοντας» τα στοιχεία των «κατασκοπευτικών» φωτογραφιών με κάποια από το Evos.

Advertisement
Advertisement

Το αποτέλεσμα είναι αρκετά πειστικό και θα μπορούσε άνετα να είναι το τελικό προϊόν της Ford, η οποία αποκάλυψε πως πρόκειται να αντικαταστήσει το Mondeo. Κρίνοντας από πολλές λεπτομέρειες, όπως οι λαβές των θυρών, οι αισθητήρες στάθμευσης και οι πλευρικοί καθρέφτες, οι αποδόσεις βασίζονται στο τρέχον Mondeo για την ευρωπαϊκή αγορά. Παρά το γεγονός πως η γκάμα της Ford έχει αρκετά crossover και SUV, καθώς και pick up, φαίνεται πως για την εταιρεία παραμένουν σημαντικοί οι παραδοσιακοί πελάτες που επιμένουν να ζητούν κλασσικές λύσεις για τις μετακινήσεις τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Βασιλιάς των PHEV υβριδικών SUV το Ford Kuga
Ford: Μεγάλες επενδύσεις για τον εξηλεκτρισμό της γκάμας
Jeep: Στα σκαριά νέο compact SUV