Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το εσωτερικό του VW ID.4

Ελλάδα 8:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το εσωτερικό του VW ID.4

ΝΕΑ

Αυτό είναι το εσωτερικό του VW ID.4

ΝΕΑ

Η VW αποκάλυψε τις πρώτες φωτογραφίες του επερχόμενου ID.4 που αναμένεται να παρουσιαστεί στις 23 Σεπτεμβρίου.

Advertisement
Advertisement

Μετά το ID.3, η VW ανακοίνωσε ότι έρχεται νέο αμιγώς ηλεκτρικό SUV, το οποίο ονομάζει ID.4. Η γερμανική εταιρεία αποκάλυψε αρκετά σχέδια για το πώς θα είναι σχεδιαστικά το επερχόμενο μοντέλο, ωστόσο σήμερα δημοσιοποίησε κάποιες φωτογραφίες με το εσωτερικό του ID.4.

Δεν αποτελεί καμία ιδιαίτερη έκπληξη, μιας και ακολουθεί την ίδια σχεδιαστική φιλοσοφία με το ID.3, το μικρότερο αδερφό του, το οποίο και κυκλοφόρησε πρόσφατα στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τη Volkswagen, το εσωτερικό του ID.4 χαρακτηρίζεται από τη μοντέρνα του αισθητική, αφήνοντας την καλύτερη διάθεση στον επιβαίνοντα.

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα, είναι σχεδόν σίγουρο ότι η ευρυχωρία του θα ενθουσιάσει ένα πολύ μεγάλο μέρος του κοινού, αφού προσφέρει χώρους μεγαλύτερους από αυτοκίνητα της κατηγορίας, παρά τον ηλεκτρικό του χαρακτήρα.

Πιο συγκεκριμένα, στη δεύτερη σειρά καθισμάτων μπορούν να καθίσουν επιβάτες με πολύ μεγάλη άνεση, ενώ ο χώρος αποσκευών φτάνει την τιμή των 543 λίτρων. Φυσικά, θα υπάρχουν αρκετές προαιρετικές επιλογές, όπως είναι η πανοραμική οροφή. Παράλληλα, η πρώτη έκδοση θα είναι σε περιορισμένα αντίτυπα, με τη VW να τα εξοπλίζει με επιπλέον συστήματα όπως είναι το μασάζ των εμπρός καθισμάτων κ.ά.

Advertisement

Να θυμίσουμε ότι το VW ID.4 θα παρουσιαστεί επίσημα στις 23 Σεπτεμβρίου με τα πρώτα αυτοκίνητα να είναι έτοιμα να παραδοθούν στην ευρωπαϊκή αγορά στα τέλη του χρόνου.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Αυτό είναι το 1ο showroom της Tesla στο Golden Hall (video)

Πρώτη η Peugeot στις πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Advertisement

Σε αργό θάνατο οι ατμοσφαιρικοί κινητήρες;