Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το επετειακό Toyota Hilux

Ελλάδα 4:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το επετειακό Toyota Hilux

ΝΕΑ

Αυτό είναι το επετειακό Toyota Hilux

ΝΕΑ

Το Toyota Hilux γιορτάζει φέτος τα 50 χρόνια από την πρώτη παρουσίασή του και πλέον, η ιαπωνική μάρκα παρουσιάζει την πρώτη επετειακή έκδοσή του, που θα διατεθεί στις αγορές της Ευρώπης. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Το λανσάρισμα του πρώτου Toyota Hilux στην Ιαπωνία έγινε στις 21 Μαρτίου 1968, με την Ευρώπη να ακολουθεί το 1969. Φέτος λοιπόν συμπληρώνονται 50 χρόνια από την πρώτη παρουσίαση του αυτοκινήτου και η πρώτη έκδοση που το γιορτάζει αυτό ονομάζεται «Invincible 50 Chrome».

Στα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, το νέο Toyota Hilux Invincible 50 Chrome διαθέτει μια σειρά από ειδικά αξεσουάρ που τονίζουν την εμφάνισή του. Έτσι, συναντούμε μια νέα χρωμιωμένη μπάρα στην καρότσα, η οποία συνδυάζεται με μαύρο πλαστικό προστατευτικό στο πάτωμα του χώρου φόρτωσης.

Στο αμάξωμα ξεχωρίζουν επίσης τα πλαϊνά χρωμιωμένα σκαλοπάτια και η αντίστοιχη επένδυση της εμπρόσθιας γρίλιας, ενώ υπάρχουν επιπλέον μια προστατευτική εμπρόσθια «ποδιά», καθώς και νέας σχεδίασης ζάντες 18 ιντσών, ειδικά για την επετειακή έκδοση του Hilux.

Advertisement
Advertisement

Hilux 640 (1)

Η Toyota συνδυάζει το νέο σπέσιαλ Hilux με τον 2.4 lt. D-4D κινητήρα diesel, ο οποίος συνδυάζεται με σύστημα stop/start. Η μέγιστη απόδοσή του αγγίζει τους 150 ίππους στις 3.400 σ.α.λ. και η ροπή του φθάνει τα 400 Nm μεταξύ 1.600 και 2.000 σ.α.λ. Η εταιρεία ανακοινώνει ότι η μέση κατανάλωσή του αγγίζει τα 6.8 lt./100 km.

Hilux 640 (2)