Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To κτίριο της Bugatti στο Ντουμπάι εντυπωσιάζει!

Ελλάδα 15:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To κτίριο της Bugatti στο Ντουμπάι εντυπωσιάζει!

ΝΕΑ

To κτίριο της Bugatti στο Ντουμπάι εντυπωσιάζει!

ΝΕΑ

Τη γνωρίζουμε για τη μεγάλη ιστορία της στην αυτοκινητοβιομηχανία. Πλέον, η Bugatti φέρνει την πολυτέλεια και τον χαρακτήρα της και στην αρχιτεκτονική κτιρίων.

Advertisement
Advertisement

Για την Bugatti, δεν υπάρχει όριο στο κόστος παραγωγής και στο κόστος αγοράς των μοντέλων της. Αντιστοίχως, στο Ντουμπάι δεν υπάρχει θέμα αναφορικά με τα χρήματα που μπορεί κάποιος να διαθέσει.

Επίσης, στο Εμιράτο φαίνεται να μην υπάρχει όριο στο τι μπορούν να κάνουν για να διακριθούν και σε τι να επενδύσουν.

Έτσι, τα στελέχη της Binghatti Holding Limited, μιας από τις πιο γνωστές κτηματομεσιτικές εταιρείες, αποφάσισαν να συνεργαστούν με την Bugatti για να σχεδιάσουν από κοινού έναν πολυτελέστατο ουρανοξύστη που θα διαθέτει υπερπολυτελείς κατοικίες.

Advertisement
Advertisement

Την ανακοίνωση της συνεργασίας έκαναν ο Μάτε Ρίματς, Διευθύνων Σύμβουλος της Bugatti και ο Μουχάμαντ Μπενγατί, Διευθύνων Σύμβουλος της Binghatti.

Το σχέδιο περιλαμβάνει την κατασκευή των «Bugatti Residences», ενός ουρανοξύστη ο οποίος θα αποτελείται από 171 υπερπολυτελείς κατοικίες και από 11 ρετιρέ.

Advertisement

Το κτίριο θα διακρίνεται για τη σχεδίαση της πρόσοψής του και από τους περίπλοκα σχεδιασμένους εσωτερικούς χώρους του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έγιναν γνωστές, στους ενοίκους θα παρέχονται απαράμιλλες πολυτελείς ανέσεις, όπως μια παραλία εμπνευσμένη από τη γαλλική Ριβιέρα, ιδιωτική πισίνα και σπα με τζακούζι.

Επίσης, θα υπάρχει γυμναστήριο, υπηρεσία ιδιωτικού παρκαδόρου, λέσχη αποκλειστικά για τα μέλη της, καθώς και δύο ανελκυστήρες για τη μεταφορά των αυτοκινήτων από το γκαράζ στα ρετιρέ.

Advertisement

Επίσης, θα είναι διαθέσιμες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας όπως μεταφορά των ενοίκων προς τον προορισμό τους με επαγγελματία οδηγό, όπως και θυρωρού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Απίστευτο: Πόσο κοστίζει η αλλαγή μπουζί στη Bugatti Veyron;
Η Bugatti Bolide στην τελική ευθεία
Η Little Car δημιουργεί πρωτάθλημα με mini Bugatti

Advertisement