Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό… αποκάλυψαν τη ύπαρξη της Cayman GT4

Ελλάδα 16:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό… αποκάλυψαν τη ύπαρξη της Cayman GT4

ΝΕΑ

Αυτό… αποκάλυψαν τη ύπαρξη της Cayman GT4

ΝΕΑ

Τα έξυπνα πουλιά λένε πως από τη μύτη πιάνονται. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η Porsche, που έβαλε αυτογκόλ σχετικά με την επικείμενη Porsche Cayman GT4.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Παρότι ακόμα οι Γερμανοί δεν έχουμε πει τίποτα σχετικά με το συγκεκριμένο μοντέλο που πολλές πλευρές έχουν επιβεβαιώσει πως βρίσκεται στα σκαριά, ήρθε το τμήμα “Driving Experiences” της Βόρειας Αμερικής να κάνει γκάφα ολκής στο site του! Προφανώς όλο το δίκτυο της Porsche έχει λάβει εντολή να… ετοιμαστεί για την πρόσθεση της Cayman GT4 στη γκάμα, πράγμα που περιλαμβάνει και τροποποιήσεις στις ανά τον κόσμο ιστοσελίδες.

Τι έκαναν λοιπό οι Αμερικανοί; Έβγαλαν “στον αέρα” την επιλογή της GT4 για τα θεματικά τους πακέτα, επιβεβαιώνοντας πως η έκδοση που θα τοποθετηθεί πάνω και από την Cayman GTS, είναι προ των πυλών!

Ιδού το “λάθος” από πλευράς Porsche που αποκαλύπτει το επικείμενο λανσάρισμα της Cayman GT4

Advertisement
Advertisement

Τι ξέρουμε για αυτή; Αναμένεται να παίρνει ώθηση από τον 3.8 lt κινητήρα που χρησιμοποιείται στην 911 S αν και όπως είναι εύλογο λόγω της μυστικότητας από πλευράς Porsche, κυκλοφορούν και φήμες περί χρήσης υβριδικής τεχνολογίας. Αισθητικά, μιας και πρόκειται για την κορυφαία έκδοση της Cayman, αναμένεται να έχει και… δραματικές σχεδιαστικές πινελιές, όπως πιο επιθετικού σχεδιασμού προφυλακτήρες αλλά και μεγάλη πίσω αεροτομή.

Αλλά μην ανησυχείτε, αν συνεχίσουν έτσι στην Porsche, θα μας τα αποκαλύψουν όλα “κατά λάθος”…