Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι θα είναι τα νέα SUV της Nissan;

Ελλάδα 22:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι θα είναι τα νέα SUV της Nissan;

ΝΕΑ

Έτσι θα είναι τα νέα SUV της Nissan;

ΝΕΑ

Η Nissan παρουσίασε επίσημα το Kicks που μας δίνει μια εικόνα του πως θα είναι η επόμενη γενιά SUV της.

Advertisement
Advertisement

Μόλις λίγες ημέρες μετά την ψηφιακή αποκάλυψη του νέου Nissan Kicks, το καινούριο SUV της ιαπωνικής φίρμας έκανε την πρώτη του εμφάνιση το York Auto Show 2024. Πρόκειται για ένα SUV το οποίο αλλάζει τον σχεδιαστικό χάρτη της εταιρείας και μας δείχνει πως μπορεί να είναι η επόμενη γενιά αυτοκινήτων της Nissan.

Το σημείο στο οποίο συναντάμε την σημαντικότερη διαφοροποίηση σε σχέση με το παρελθόν είναι η εμφάνιση στο εμπρός μέρος του αυτοκινήτου. Το συνολικό σχήμα του Kicks είναι πιο τετραγωνισμένο με την μάσκα μην θυμίζει τίποτα από όσα έχουμε δει μέχρι τώρα από την Nissan.

Οι κεντρικές γρίλιες είναι διακριτικές και καταλήγουν στα οριζόντια τοποθετημένα φωτιστικά σώματα που αποτελούνται από τέσσερα στοιχεία. Στο κάτω μέρος, συναντάμε πολλές αεροδυναμικές αναβαθμίσεις για καλύτερη συμπεριφορά στις υψηλές ταχύτητες, ενώ το καπό είναι επίπεδο στο κεντρικό του τμήμα με δύο μυώδης αιχμές στις άκρες.

Advertisement
Advertisement

Μια δόση νεανικότητας στο μοντέλο δίνει η οροφή που είναι βαμμένη σε διαφορετικό χρωματισμό, ενώ η Nissan τονίζει ότι έχει αυξηθεί η απόσταση από το έδαφος στα 213 χιλ. για περισσότερες επιλογές κίνησης εκτός δρόμους.

Στο εσωτερικό η Nissan έχει αλλάξει την προσέγγισή της δίνοντας μια μοντέρνα αισθητική στην καμπίνα. Νέες οθόνες με αναβαθμισμένες λειτουργίες, νέοι διακόπτες και περισσότερη άνεση είναι τα στοιχεία που κυριαρχούν, ενώ μεγαλύτερο είναι το πορτμπαγκάζ.

Το νέο Nissan Kicks παρότι προορίζεται για τις αγορές των ΗΠΑ και του Καναδά, μας δείχνουν μια ξεκάθαρη εικόνα της σχεδιαστικής προσέγγισης της Nissan για το 2025.