Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτή είναι η νέα Rolls-Royce Phantom (και χωρίς δέρματα!)

Ελλάδα 10:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτή είναι η νέα Rolls-Royce Phantom (και χωρίς δέρματα!)

ΝΕΑ

Αυτή είναι η νέα Rolls-Royce Phantom (και χωρίς δέρματα!)

ΝΕΑ

Αν περιμένατε την στιγμή που τα πίσω καθίσματα της Rolls Royc Phantom δεν θα είχαν επένδυση από δέρμα αλλά από οικολογικό ύφασμα από μπαμπού, τότε ήρθε η ώρα να την αγοράσετε.

Advertisement
Advertisement

Στον κοινό που μπορεί να αγοράσει μία Rolls-Royce Phantom, ακόμα και οι πιο μικρές αλλαγές έχουν μεγάλη σημασία και μία μακρά περίοδο ωρίμανσης για να γίνουν.

Στην περίπτωση της ανανεωμένης Phantom, οι επεμβάσεις είναι πολύ διακριτικές έτσι ώστε να αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο τον exlusive χαρακτήρα του μοντέλου.

Οι κυριότερες διαφορές εντοπίζονται στην μάσκα, η οποία είναι φτιαγμένη από πιο σκούρο χρώμιο, είναι φωτιζόμενη όπως και η Ghost ενώ έχει μία νέα γυαλιστερή μεταλλική μπάρα στο επάνω μέρος που δημιουργεί μία οπτική συνέχεια με τα φωτιστικά σώματα προσθέτοντας ένα μοντέρνο στοιχείο στην εμφάνιση της μεγάλης Rolls.

Advertisement
Advertisement

Aνανεωμένα είναι και τα φωτιστικά σώματα με διάφορα μοτίβα φτιαγμένα με laser ώστε να αποκτήσει μία πιο ξεχωριστή παρουσία τη νύχτα.

Υπάρχουν επίσης νέες ζάντες με ολόκληρο καπάκι θυμίζοντας αυτοκίνητα της δεκαετίας του 1920 σε χρώμα γυαλισμένου μετάλλου ή μαύρης λάκας.

Advertisement

Στο εσωτερικό, διατίθεται ένα πιο λεπτό τιμόνι (για να μην κουράζεται ο σοφέρ σας) και το υπόλοιπο σαλόνι παραμένει χωρίς κάποιες σημαντικές αλλαγές.

Advertisement

Υπάρχει μία νέα διχρωμία σε λευκό δέρμα και χρώμιο στο σαλόνι, το οποίο ονομάζεται Phantom Platino. Το πακέτο αυτό συνδυάζεται για πρώτη φορά με υφασμάτινη επένδυση στα πίσω καθίσματα φτιαγμένο από οικολογικό υλικό με βάση το μπαμπού.

Advertisement

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο πάντως είναι ότι η Phantom εξακολουθεί να εξοπλίζεται με τον V12 των 6,75 λίτρων της ΒΜW. Η μεγάλη Rolls είναι το τελευταίο καταφύγιο για τον εξαιρετικό V12 της γερμανικής εταιρίας μετά την κατάργησή του από τη νέα Σειρά 7.

Πάντως η παράταση ζωής που παίρνει δεν θα κρατήσει και πάρα πολύ, μιας και από το 2030, και η Rolls-Royce θα υποκύψει και αυτή στην ηλεκτροκίνηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το στοιχείο εξοπλισμού που δεν το ζητάει κανείς από τη Rolls Royce
Είναι το Cellarette το πιο «κουφό» αξεσουάρ της Rolls Royce;
Μία Rolls Royce για τον Εθνάρχη