Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτή είναι η νέα πρόταση της Singer

Ελλάδα 21:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτή είναι η νέα πρόταση της Singer

ΝΕΑ

Αυτή είναι η νέα πρόταση της Singer

ΝΕΑ

Η Singer αποκάλυψε το Turbo Study με την απόδοση ισχύος 503 ίππων που προορίζεται για όσους θέλουν τις απόλυτες επιδόσεις με το κλασικό σχήμα της Porsche 911.

Advertisement
Advertisement

Χωρίς πολλές πληροφορίες που έχουν να κάνουν με τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις του μοντέλου, η Singer παρουσίασε τη νέα της πρόταση.

Με πολύ λιτό πρόλογο που λέει «αυτή η Porsche 911 επανασχεδιάστηκε από την Singer και είναι προσανατολισμένη στις σπορ επιδόσεις, ενώ εμφανίζει και αύξηση ισχύος στους 510 ίππους». Η απόδοση αυτή είναι και η υψηλότερη που έχουμε δει από την Singer στις προτάσεις της, με τον αερόψυκτο twin-turbo 6κύλινδρο Boxer κινητήρα να συνδυάζεται με χειροκίνητο 6άρι κιβώτιο ταχυτήτων.

Advertisement
Advertisement

Η ανάρτηση έχει χαμηλώσει και είναι ακόμα πιο σφιχτή σε ρύθμιση, ενώ τα φρένα είναι κεραμικά. Η αισθητική του αυτοκινήτου αναβαθμίζεται από την εκτενή χρήση του ανθρακονήματος στο μπροστινό spoiler, την εισαγωγή αέρα στην τεράστια πίσω αεροτομήwhale tale»). Στην καμπίνα του αυτοκινήτου, όλα σχεδόν είναι κατασκευασμένα από ανθρακόνημα καθώς έχει δοθεί προτεραιότητα στον περιορισμό του βάρους.

Ως μοντέλο της Singer, οι δυνατότητες προσαρμογής στα «θέλω» του κάθε ιδιοκτήτη, είναι πραγματικά απεριόριστες. Σύμφωνα με τη Singer, «κάθε ιδιοκτήτης καθορίζει την ισορροπία της πολυτέλειας και του σπορ χαρακτήρα που θέλει στο αυτοκίνητό του. Αυτό που έχουμε μπροστά μας είναι εστιασμένο στις υψηλές επιδόσεις και τη σπορ διάθεση». Η αλήθεια είναι πως όπως και στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, το Turbo Study είναι μια από τις πιο προκλητικές προτάσεις που έχουμε δει από τη Singer.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Porsche 911 fer forge είναι πραγματικό έργο τέχνης
Είκοσι χρόνια Porsche Cayenne (+video)
Ένα μοτέρ Porsche για το σαλόνι σας

Advertisement

 

 

 

Advertisement