Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτή είναι η εντυπωσιακή Porsche 911 της Evomax (+video)

Ελλάδα 7:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτή είναι η εντυπωσιακή Porsche 911 της Evomax (+video)

ΝΕΑ

Αυτή είναι η εντυπωσιακή Porsche 911 της Evomax (+video)

ΝΕΑ

Η Evomax μπορεί να δημιουργήσει την Porsche 964 των ονείρων μας και τώρα είναι έτοιμη να μας την παρουσιάσει.

Advertisement
Advertisement

Μια ακόμα εταιρεία που λειτουργεί στα πρότυπα της Singer και επεμβαίνει ανάλογα με τις επιθυμίες του πελάτη παρουσιάζει τις ομολογουμένως εντυπωσιακές της προτάσεις.

Καλωσορίζουμε λοιπόν την Evomax, μια σχετικά καινούργια εταιρεία που ειδικεύεται στην αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό της Porsche 964 Turbo και μη, σε κάθε έκδοση αμαξώματος. Η γερμανική εταιρεία κατασκευάζει τα μοντέλα Max11, Max11 Turbo και Max Classic, ενώ εδώ και λίγο καιρό λάνσαρε τη νέα της πρόταση που βασίζεται στο Targa αμάξωμα του αειθαλούς Γερμανικού μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Το πρώτο μοντέλο που παρουσίασε η Evomax, ήταν το Max11 το οποίο δανείζεται τον ατμοσφαιρικό 6κύλινδρο boxer των 3,8 λίτρων και το εξατάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων από μια 911 (997) Cup, που αποδίδει 460 ίππους στις 7.500 σ.α.λ., ενώ μπορεί να φτάσει μέχρι τις 8.760 σ.α.λ. Η Evomax εξόπλισε επίσης το Max 11 με πλήρως ρυθμιζόμενα coilovers στην ανάρτηση και αναβάθμισε τα φρένα με μεγαλύτερα. Στο αμάξωμα της 964 έχουν προστεθεί κάποια μέρη από ανθρακόνημα και Kevlar, που όχι μόνο εξοικονομούν βάρος αλλά βελτιώνουν και την ασφάλεια.

Τα Max11 Turbo και Max Classic της Evomax ακολουθούν την ίδια φιλοσοφία. Το Max11 Turbo χρησιμοποιεί τον turbo 6κύλινδρο boxer των 3,6 λίτρων από μια Turbo 996, που αποδεικνύεται αρκετό για να φτάσει η ισχύς στους 620 ίππους και συνδυάζεται αποκλειστικά με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων. Στο Max Classic που απευθύνεται σε πιο «παραδοσιακούς», ο κινητήρας της 993 έχει αναβαθμιστεί στα 3,8 λίτρα και αποδίδει 330 ίππους στις 6.500 σ.α.λ. και το κιβώτιο των ταχυτήτων είναι χειροκίνητο 5άρι.

Advertisement

Κάθε αυτοκίνητο που κατασκευάζεται από την Evomax υφίσταται επίσης μια σειρά από σημαντικές αναβαθμίσεις στην καμπίνα του, με τους πελάτες να έχουν το ελεύθερο για να κάνουν επεμβάσεις σε κάθε λεπτομέρεια που έχει να κάνει με τη σχεδίαση και τα υλικά της επένδυσης. Η Evomax δεν έχει δώσει στοιχεία τιμολόγησης, ούτε καν ως τάξη μεγέθους για μια τιμή εκκίνησης και το μόνο που έχει ξεκαθαρίσει είναι πως προτίθεται να κατασκευάσει μόνο 99 αυτοκίνητα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Εσείς πόσα θα δίνατε για αυτή την Porsche 911 της Singer;
Η Porsche χρειάστηκε 20 χρόνια για να «πιάσει» την επίδοση της θρυλικής Ruf Yellowbird (+video)
Ξεπούλησε μέσα σε 2 λεπτά το Brabus 1300 R

Advertisement