Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτή η μοτοσυκλέτα είναι για πραγματικά δύσκολα τερέν (+video)

Ελλάδα 13:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτή η μοτοσυκλέτα είναι για πραγματικά δύσκολα τερέν (+video)

ΝΕΑ

Αυτή η μοτοσυκλέτα είναι για πραγματικά δύσκολα τερέν (+video)

ΝΕΑ

Ονομάζεται απλά «2X2 Ultra Bike» και είναι ηλεκτρικό. Έχει μια πολύ… απλοϊκή εμφάνιση μεγάλους τροχούς και ελαστικά χαμηλής πίεσης που το κάνουν «το απόλυτο ηλεκτρικό όχημα cross-country στον πλανήτη Γη».

Advertisement
Advertisement

Η μοτοσυκλέτα «2X2 Ultra» έρχεται από την Ρωσία και διαθέτει εκπληκτικές ικανότητες εκτός δρόμου.

Αυτό το e-bike έχει μήκος 2.100 mm και ύψος 1.040 mm, με ύψος καθίσματος 750 mm. Είναι επίσης ένα βαρύ όχημα, που ανεβάζει τη ζυγαριά στα 60,7 κιλά, χωρίς την μπαταρία.

Advertisement
Advertisement

Όπως δείχνει η εμφάνισή του είναι ένα καθαρά cross country όχημα με δυνατότητα κίνησης τόσο στη στεριά όσο και στο νερό. Κινείται από δύο αερόψυκτα μοτέρ συνεχούς ρεύματος χωρίς ψήκτρες 1.000W 48V, παρέχοντας υψηλή ροπή. Μπορεί να φτάσει σε τελική ταχύτητα 50 χλμ./ώρα και διαθέτει πλήρως ηλεκτρονικό έλεγχο της δύναμης.

Το 2X2 Ultra e- bike δοκιμάστηκε σε ορισμένες πραγματικά δύσκολες συνθήκες, σε βαθύ χιόνι, νερό και λάσπη. Αλλά πέρασε εύκολα, χωρίς να κολλήσει χάρη στην κίνηση στους δύο τροχούς αλλά και τα ελαστικά χαμηλής πίεσης.

Advertisement

Επιπλέον η ηλεκτρική μοτοσυκλέτα μπορεί να έχει και αφαιρούμενο μοτέρ βενζίνης (ως range extender) που μπορεί να γίνει πολύ χρήσιμο όταν κάνετε μεγαλύτερες διαδρομές και χρειάζεστε μεγαλύτερη εμβέλεια. Ο ενσωματωμένος φορτιστής «γεμίζει» την μπαταρία εν κινήσει.

Advertisement

Μπορείτε όμως πάντα να αφαιρέσετε το μοτέρ εσωτερικής καύσης και να βασίζεστε αποκλειστικά στις μπαταρίες για μικρότερες διαδρομές. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ μιας μπαταρίας 1,8 kWh ή μιας μπαταρίας Lifepo4 των 2,6 kWh που μπορεί να προσφέρει αυτονομία έως και 64 χλμ ανά φόρτιση. Αν ενδιαφέρεστε για το ρωσικής κατασκευής δίκυκλο 2X2 Ultra, μπορείτε να το αποκτήσετε με 1.990 δολάρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποιότητα ζωής – Τα 9 σημεία της ευζωίας με ένα e-bike
e-Bikes: Στη μονάδα παραγωγής της Riese & Muller (+video)
Το πρώτο αγωνιστικό e-bike της Ducati (video)

Advertisement