Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Προσφορές Volkswagen Αφοι Φιλοσίδη

Ελλάδα 19:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Προσφορές Volkswagen Αφοι Φιλοσίδη

ΑΓΟΡΑ

Προσφορές Volkswagen Αφοι Φιλοσίδη

ΑΓΟΡΑ

Η Άνοιξη ήρθε οι μετακινήσεις ξεκινούν αλλά το Volkswagen σας είναι ακινητοποιημένο εδώ και πολύ καιρό. Για να μοιραστείτε ξανά μαζί του όμορφες στιγμές χρειάζεται ένα γενικό έλεγχο και ίσως μία αλλαγή λαδιών.

Advertisement
Advertisement

Πριν σκεφτείτε το κόστος και αποφασίσετε, πως μπορεί να είναι απαγορευτικό, η εταιρία Volkswagen Αφοι Φιλοσίδη, κάνει τις δικές της προσφορές.

 

Για να έχετε το Volkswagen σας πάντα έτοιμο να σας συντροφεύσει στις πρώτες εκδρομές σας, μετά την λήξη του lockdown η αντιπροσωπεία της Αφοι Φιλοσίδη σας προσφέρει νέα προνομιακά πακέτα λιπαντικού service για οχήματα Volkswagen 5+ ετών.

Advertisement
Advertisement

Το… λάδι και πως λειτουργεί

Το λιπαντικό αποτελεί θεμελιώδες στοιχείο για τη διατήρηση της αποτελεσματικής λειτουργίας του κινητήρα. Η κύρια λειτουργία του είναι να μειώνει την τριβή των μηχανικών εξαρτημάτων, αποτρέποντας δραστικά τη φθορά τους. Συμβάλλει επίσης στην ψύξη του κινητήρα, καθώς μεταφέρει θερμότητα από τις πιο θερμές στις πιο ψυχρές επιφάνειες.

Η προσοχή σε αυτό το υγρό είναι σημαντική ώστε να έχουμε ένα αυτοκίνητο σε καλή κατάσταση. Αν η στάθμη του λαδιού είναι πολύ χαμηλή, στην πραγματικότητα, σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να προκύψει κόλλημα του κινητήρα, με  εκτεταμένες ζημιές. Το λάδι πρέπει να αλλάζεται τακτικά, ώστε να μπορεί η μηχανή να διατηρεί μέγιστη αποδοτικότητα. Διότι η απόδοση του κινητήρα μπορεί να μειωθεί έως και κατά 10% λόγο της τριβής. Σε γενικές γραμμές, είναι απαραίτητο να αλλάζετε το λάδι και το φίλτρο σύμφωνα με τα σχετικά χρονικά διαστήματα ή τις χιλιομετρικές αποστάσεις που αναφέρονται στο εγχειρίδιο χρήσης και συντήρησης του οχήματος.

Advertisement

Η πλήρης αντικατάσταση του λιπαντικού, φυσικά, θα πρέπει να γίνει στο συνεργείο, καθώς απαιτεί σωστές ροπές σύσφιξης ανάλογα τον κινητήρα, ειδικά εργαλεία, πρόσβαση σε δύσκολα σημεία του αμαξώματος, καθώς και τεχνικές γνώσεις και εμπειρία. Για όλα τα παραπάνω αλλά και για μειωμένο κόστος η εταιρία Volkswagen Αφοι Φιλοσίδη σας προτείνει για το:

  • up! 1.0 79 ευρώ
  • Κινητήρες TSI & FSI έως 1.6 85 ευρώ
  • Κινητήρες TDI έως 1.6 110 ευρώ
Advertisement

Επιπλέον:

  • Ολοκληρωμένη ετήσια οδική βοήθεια Mondial Assistance με 20€ (σε συνδυασμό με γενικό ή λιπαντικό σέρβις).
  • Δώρο απολύμανση καμπίνας επιβατών και χώρου αποσκευών με ψεκασμό νέφωσης ισοτροπικής αλκοόλης. Οι προσφορές ισχύουν μέχρι 30/04/2021.

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας εδώ  η στο 2107647824-8  (Ολύμπου 66, Βύρωνας) ekthesi@filosidis.gr και στο 2107647810 (Λεωφόρος Καρέα 26-30, Βύρωνας) και στην

Λ. Αθηνών, Direct Express Λεωφόρος Αθηνών 374 Περιστέρι. Τηλ. 2105711800

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Η Volkswagen-Αφοί Φιλοσίδη σε νέες εγκαταστάσεις
Το δυναμικότερο Volkswagen Transporter διαθέσιμο στη Βρετανία
Η Volkswagen-Αφοί Φιλοσίδη σε νέες εγκαταστάσεις