Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα προσθήκη στο στόλο των περιπολικών της ΕΛΑΣ

Ελλάδα 12:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα προσθήκη στο στόλο των περιπολικών της ΕΛΑΣ

ΝΕΑ

Νέα προσθήκη στο στόλο των περιπολικών της ΕΛΑΣ

ΝΕΑ

Οι άνθρωποι της ΕΛΑΣ θα κάθονται πίσω από το τιμόνι, σύγχρονων και απόλυτα ασφαλών οχημάτων. Ακόμα 62 θα έχουν παραδωθεί μέχρι 31.12

Advertisement
Advertisement

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η διαδικασία ανανέωσης και αναβάθμιση του στόλου των περιπολικών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τελευταία προσθήκη αποτελούν 31 νέα περιπολικά  Hyundai i30 με 1.600ρη diesel κινητήρα των 115 ίππων, τα οποία παραδόθηκαν από τη Hyundai Ελλας στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αμυγδαλέζα Αττικής.

Σημειώνεται πως και τα 31 οχήματα θα παραχωρηθούν στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, συνεισφέροντας στην επιτυχή έκβαση των αστυνομικών επιχειρήσεων προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Advertisement
Advertisement

Υπενθυμίζεται πως το Hyundai i30 προσφέρεται σε μια ευρεία γκάμα κινητήρων, diesel, βενζίνη, όπως και με ήπια υβριδικά κινητήρια σύνολα (48V), με μηχανικό αλλά και αυτόματο 7τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων (7-DCT). Η ανανεωμένη έκδοση του μικρομεσαίου της νοτιοκορεατικής εταιρείας, φέρει κομψή εμφάνιση, με μεγαλύτερη μάσκα, πιο λεπτούς προβολείς και ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες. Επιπροσθέτως, στο εσωτερικό δεσπόζει μια οθόνη αφής των 10,5 ιντσών (σύστημα πολυμέσων), ενώ ψηφιακός είναι και ο πίνακας οργάνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsauto, μέχρι το τέλος του μήνα θα δωθούν στους ανθρώπους της ΕΛ.ΑΣ αλλά 31 Paugeot 308, που είναι σχεδόν έτοιμα…

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΕΛ.ΑΣ: Αλλάζουν όλα με 1.453 + 675 νέα οχήματα και όχι μόνο

 

Advertisement

Περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο θα βρείτε εδώ

 

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

H Ελληνική Αστυνομία έχει πλέον και Pickup

Νέα Περιπολικά για την Ελληνική Αστυνομία

Τα νέα οχήματα της Ελληνικής Αστυνομίας