Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αέρας ανανέωσης για το Volvo XC90

Ελλάδα 10:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αέρας ανανέωσης για το Volvo XC90

ΝΕΑ

Αέρας ανανέωσης για το Volvo XC90

ΝΕΑ

H Volvo ανανεώνει το μεγάλο SUV της  το οποίο θα λανσαριστεί στην ευρωπαϊκή αγορά στα τέλη της Άνοιξης. Mεταξύ άλλων, το XC90 αποκτά σύστημα ανάκτησης ενέργειες για μείωση της κατανάλωσης.

Advertisement
Advertisement

Η μεγαλύτερη αλλαγή που φέρει το ανανεωμένο XC90 αφορά στην τοποθέτηση ενός συστήματος ανάκτησης ενέργειας κατά το φρενάρισμα, το οποίο θα συνδυάζεται με όλα τα μοτέρ που διαθέτει στην γκάμα του αυτή τη στιγμή το σουηδικό SUV. Σε τεχνικό επίπεδο και σύμφωνα με τη Volvo, έχει τοποθετηθεί ένα νέο σύστημα πέδησης που “εκμεταλλεύεται” την παρεχόμενη ενέργεια και μειώνει την κατανάλωση ακόμη και πάνω από 15%.

Σε επίπεδο αισθητικής το XC90 διαθέτει νέα εμπρόσθια γρίλια, ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα & τροχούς, ενώ μεγαλώνει η παλέτα των διαθέσιμων χρωμάτων. Μικρές αισθητικές αλλαγές εντοπίζονται και στο εσωτερικό, όπου η Volvo έχει αναβαθμίσει τις επενδύσεις και προσφέρει περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης. Επιπλέον, στην τεχνολογική φαρέτρα του αυτοκινήτου έχουν προστεθεί νέες εφαρμογές συνδεσιμότητας και τεχνολογίες ενεργητικής ασφάλειας. Σημειώστε, επίσης, πως η παρούσα δεύτερη γενιά του XC90 παρουσιάστηκε το 2015 και έχει πουλήσει παγκοσμίως πάνω από 320.00 μονάδες. Η ανανεωμένη του εκδοχή θα ξεκινήσει την εμπορική της πορεία τον ερχόμενο Μάιο.

Advertisement
Advertisement