Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αχόρταγη… λεωφόρος καταπίνει SUV (+video)

Ελλάδα 16:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αχόρταγη… λεωφόρος καταπίνει SUV (+video)

ΝΕΑ

Αχόρταγη… λεωφόρος καταπίνει SUV (+video)

ΝΕΑ

Αυτό θα πει άνοιξε η γη και το κατάπιε όταν ένα SUV της Volkswagen πέφτει μέσα σε τρύπα λεωφόρου στο Τέξας.

Advertisement
Advertisement

Υπήρχε παλαιότερα ένα επιτραπέζιο παιχνίδι (Pothole Game) στο οποίο αναλάμβανες να οδηγήσεις ένα van από τη μία άκρη ενός δρόμου στην άλλη προσπαθώντας να αποφύγεις τις τρύπες που είχαν δημιουργηθεί από εργασίες.

Στις περισσότερες περιπτώσεις ήταν σχεδόν αδύνατο να αποφύγει τις τρύπες πέφτοντας τελικά μέσα και το van σου εξαφανιζόταν στο… υπερπέραν. Κάπως έτσι φαντάζομαι αισθάνθηκε ένας οδηγός στο Τέξας όταν ξαφνικά έχασε τη γη κάτω από τις… ρόδες του SUV του.

Στο Γκάλβεστον του Τέξας ένας οδηγός ενός SUV της Volkswagen βρέθηκε ξαφνικά στη δυσάρεστη θέση να περνάει από ένα σημείο του δρόμου που υποχώρησε. Το αυτοκίνητο βυθίστηκε με το εμπρός μέρος στην τρύπα η οποία ήταν γεμάτη νερό και λάσπη.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με τις πληροφορίες των συνεργείων που έσπευσαν προς βοήθεια, σε εκείνο το σημείο είχε σπάσει μια σωλήνα νερού η οποία περνούσε κάτω το δρόμο. Η λάσπη που δημιουργήθηκε έκανε το σημείο ασταθές με αποτέλεσμα ο δρόμος να υποχωρήσει ακριβώς τη στιγμή που περνούσε ο άτυχος οδηγός.

Advertisement

Ευτυχώς ο οδηγός πρόλαβε να εγκαταλείψει το όχημα, ωστόσο η τρύπα ακόμα δεν έχει κλείσει και τα συνεργεία παλεύουν για να διορθώσουν τη ζημιά που έχει προκληθεί στο δρόμο. Πάντως η ασφαλιστική εταιρεία του αυτοκινήτου θα έχει αρκετή νομική δουλειά για να βρεθεί ο υπαίτιος του συμβάντος.

Advertisement

Βίντεο από το σημείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η μη χρήση ζώνης διατηρεί ψηλά τους θανάτους σε τροχαία
Σε ισχύ η μεγαλύτερη επιδότηση που έχει δοθεί στην Ελλάδα
Κανείς δεν ξεφεύγει από το έξυπνο φανάρι (+video)

Advertisement