Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

AC Schnitzer BMW X3 M με 592 ίππους

Ελλάδα 16:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

AC Schnitzer BMW X3 M με 592 ίππους

ΝΕΑ

AC Schnitzer BMW X3 M με 592 ίππους

ΝΕΑ

Με την X3 M να πετυχαίνει ρεκόρ πωλήσεων είναι αυτονόητο ότι οι βελτιωτές αυτοκινήτων θέλουν και αυτοί ένα κομμάτι από την πίτα της αγοράς.

Advertisement
Advertisement

Μετά από το πακέτο αναβαθμίσεων του Dahler για την BMW X3 M (με κωδικό F97), ήρθε η σειρά της AC Schnitzer να «φτιάξει» την δική της έκδοση για το premium SUV πολυτελείας. Ο διπλός-υπερτροφοδοτούμενος εξακύλινδρος κινητήρας 3.000 κ.εκ. παράγει τώρα 600 ίππους και 700 Nm  ροπής. Αυτό σημαίνει 90 επιπλέον ίππους και 100 Nm ροπής σε σχέση με την… απλή X3 M.

H AC Schnitzer προικίζει την BMW Z4 με 400 ίππους

Η AC Schnitzer δεν ανακοινώνει την διαφορά στις επιδόσεις (0-100 και τελική ταχύτητα), αλλά πιστεύουμε ότι το κάνει με θετικό τρόπο. Εκτός από την προσθήκη περισσότερων ίππων στον κινητήρα, η εταιρία βελτιώσεων έκανε επεμβάσεις και στην ανάρτηση μέσω ενός kit ελατηρίων, που χαμηλώνει το SUV κατά περίπου 20-25 mm εμπρός και πίσω.

Advertisement
Advertisement

Ως αποτέλεσμα, η AC Schnitzer, ισχυρίζεται ότι η BMW X3 M έχει καλύτερο έλεγχο και κράτημα στο δρόμο. Η αναβαθμισμένη ανάρτηση λειτουργεί σε συνδυασμό με συμβατικές ζάντες αλουμινίου AC1 20 ιντσών σε BiColor ή ανθρακίτη, με ελαστικά 255/45 R20 μπροστά και ελαστικό 265/45 R20 στο πίσω μέρος. Υπάρχει επίσης η επιλογή των τροχών 22 ιντσών AC2 σε αλουμίνιο BiColor ή ανθρακί / μαύρο που έρχονται με ελαστικά μεγέθους 265/35 R22 μπροστά και 275/35 R22 πίσω.

Advertisement

Για την εμφάνιση, η AC Schnitzer επέλεξε ένα αρκετά λιτό kit αμαξώματος που αποτελείται από έναν μπροστινό σπόϊλερ, αεροτομή οροφής και αυτοκόλλητες ταινίες και διακριτικά «AC Schnitzer». Η εταιρεία λέει ότι τα αεροδυναμικά βοηθήματα είναι υπεύθυνα για τη βελτίωση της πρόσφυσης και στους δύο άξονες. Στο εσωτερικό της X3, η AC Schnitzer διατήρησε χαμηλό προφίλ προσθέτοντας κάποιες λεπτομέρειες από αλουμίνιο, όπως το σετ πεντάλ με αντίστοιχο υποπόδιο, πλαίσιο στο κιβώτιο ταχυτήτων και κάλυμμα Black Line για το κουμπί ελέγχου του iDrive.

Η εντυπωσιακή 3άρα της AC Schnitzer (+vid)

Advertisement