Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η εντυπωσιακή 3άρα της AC Schnitzer (+vid)

Ελλάδα 13:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η εντυπωσιακή 3άρα της AC Schnitzer (+vid)

ΝΕΑ

Η εντυπωσιακή 3άρα της AC Schnitzer (+vid)

ΝΕΑ

Όπως υποσχέθηκε νωρίτερα μέσα στο έτος, η επίσημη εταιρία βελτιώσεων AC Schnitzer ανέλαβε την αναβάθμιση της σειράς 3 της BMW (G20), εννοείται με όσα θετικά συνεπάγεται αυτή η κίνηση.

Advertisement
Advertisement

 

Ο εξειδικευμένος συνεργάτης της BMW προσφέρει σημαντικές βελτιώσεις τόσο στο εξωτερικό στυλ όσο και στις επιδόσεις για την γνωστή και αγαπημένη σε όλους 3άρα. Οι απαιτητικοί πελάτες βέβαια θα πρέπει να περιμένουν λίγο περισσότερο εάν επιθυμούν ακόμη περισσότερα. Η AC Schnitzer αναπτύσσει επί του παρόντος τροποποιήσεις κινητήρων για τις 320i, 330i, M340i και 330d. Μέχρι τότε, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια σειρά από άλλες αναβαθμίσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας σπορ ανάρτησης που μειώνει το ύψος της διαδρομής κατά περίπου 25 mm και βελτιώνει τον χειρισμό χωρίς να επηρεάζει επουδενί την ποιότητα κύλισης. Αυτά τουλάχιστον υπαινίσσεται προς τα έξω η εταιρία.

Μια σπορ ανάρτηση συνήθως συνοδεύεται με ελαφρύτερους τροχούς από κράμα αλουμινίου. Οι εντυπωσιακές ζάντες AC1 θα είναι διαθέσιμες σε 19 και 20 ίντσες σε BiColor ή ανθρακί χρώμα. Αυτές των 19 ιντσών είναι εξοπλισμένες με ελαστικά 225/40 R19 εμπρός και 255/35 R19 πίσω, ενώ, οι μεγαλύτερες των 20 ιντσών φορούν ελαστικά 225/35 R20 και 255/30 R20, αντίστοιχα. Για όσους θέλουν να κάθονται πιο κοντά στο έδαφος, η AC Schnitzer προσφέρει ένα νέο κιτ ελατηρίων που χαμηλώνει και τους δυο άξονες κατά περίπου 25 mm.

Advertisement
Advertisement

Τα απαραίτητα διαθέσιμα αεροδυναμικά στοιχεία περιλαμβάνουν εμπρός αεροτομή αλλά και σπόιλερ, τα οποία συμβάλλουν στη βελτίωση της κάθετης δύναμης, όπως επίσης των πλευρικών ποδιού, της αεροτομής οροφής και της πίσω διακριτικής αεροτομής. Για τους κινητήρες 320i, 330i και M340i, η AC Schnitzer προσφέρει επίσης απολήξεις εξάτμισης Quad Sport Carbon, Sport Chrome ή Sport Black. Η εταιρεία προσφέρει επίσης εξαιρετικά εσωτερικά στοιχεία αναβάθμισης, όπως, αλουμινένιο επιλογέα ταχυτήτων, πεντάλ αλουμινίου, υποπόδιο αλουμινίου και υποδοχή κλειδιού από αλουμίνιο.

;