Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Abarth και Iveco με την ίδια αμφίεση!

Ελλάδα 0:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Abarth και Iveco με την ίδια αμφίεση!

ΑΓΩΝΕΣ

Abarth και Iveco με την ίδια αμφίεση!

ΑΓΩΝΕΣ

H Iveco, η εταιρία που κατασκευάζει κυρίως φορτηγά είναι ήδη γνωστό ότι διατηρεί στενές σχέσεις με τον όμιλο της FCA. Είδηση αποτελεί πως οι δύο εταιρίες έδωσαν τα χέρια, προκειμένου τα Stralis XP και Eurocargo της Iveco, να μεταφέρουν τα αγωνιστικά Abarth 124 Rally Selenia της Team Abarth τα επόμενα τρία χρόνια.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Αυτό είναι το ένα κομμάτι που προκαλεί ούτως ή άλλως ενδιαφέρον στην αυτοκινητική σκηνή. Το άλλο είναι το αισθητικό κομμάτι που προκαλεί ρίγη συγκίνησης στους απανταχού ιταλόφιλους, η εικόνα δηλαδή με τα φορτηγά να είναι ντυμένα στα χρώματα της Abarth, κάτι που σημαίνει και στο εσωτερικό των συγκεκριμένων οχημάτων. Η Iveco προχώρησε ακόμη ένα βήμα παραπέρα, αφού ανακοίνωσε τελευταία πως θα κατασκευάσει 124 Stralis XP TCO2 Champion, με την απόχρωσή τους να αντλεί στοιχεία από το αναγνωρισμένο Abarth 124 Spider.

Οι Ιταλοί είναι μεσογειακός λαός όπως κι εμείς, κάτι που ερμηνεύεται πως ποντάρουν πολλά σε επίπεδο εικόνας. Είναι αυτό που λέμε το συναισθηματικό δέσιμο με τη φίρμα, το αντικείμενο, επί του προκειμένου τον σκορπιό. Η Abarth έχει πιστούς σε όλο τον κόσμο εδώ και δεκαετίες, το σήμα της είναι συνυφασμένος με την σπορ οδήγηση, τους αγώνες, τις διακρίσεις.

Advertisement
Advertisement