Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

6+1 ταινίες με τον οδηγό “κολλημένο” στο τιμόνι

Ελλάδα 0:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

6+1 ταινίες με τον οδηγό “κολλημένο” στο τιμόνι

ΝΕΑ

6+1 ταινίες με τον οδηγό “κολλημένο” στο τιμόνι

ΝΕΑ

Βρείτε παρακάτω 7 ταινίες που ο πρωταγωνιστής κάθεται -κυρίως- πίσω από το τιμόνι για να… ξεφύγει ή να προλάβει.

Advertisement
Advertisement

Όποιος και αν είναι ο λόγος, είτε να ξεφύγει από την αστυνομία ή να σώσει τη ζωή κάποιου, ο οδηγός θα πατήσει βαθειά το πεντάλ του γκαζιού και θα βάλει τα δυνατά του για το καλύτερο αποτέλεσμα. Αναζητήσαμε και βρήκαμε τις παρακάτω ταινίες, στις οποίες ο οδηγός κάθεται πίσω από το τιμόνι για να ξεφύγει ή για να προλάβει κάτι.

1.Baby Driver (2017)
O “Baby” είναι ένας νέος οδηγός διαφυγείς, ο οποίος έμπλεξε με τους λάθος ανθρώπους. Θα μπορέσει να ξεφύγει όμως; Ποιο θα είναι το τίμημα;

2.Getaway (2013)
Χωρίς τη θέλησή του, ο Ethan Hawke μπαίνει μέσα σε μια Mustang και ακολουθεί τις οδηγίες ενός αγνώστου για να σώσει την γυναίκα του.

Advertisement
Advertisement

 

3.Drive (2011)
Με το άκρως μυστηριώδες ύφος και την εξαιρετική του ψυχραιμία, ο Ryan Gosling βρίσκεται μπλεγμένος στην προσπάθειά του να βοηθήσει τη γειτόνισσά του.

 

Advertisement

4.Transporter (2002, 2005, 2008, 2015)
Πίσω από το τιμόνι ενός Audi (με εξαίρεση την πρώτη ταινία), ο Frank Martin ολοκληρώνει τις δοκιμασίες, που κατα καιρούς συναντάει στο πέρασμά του.

 

Advertisement

5.Taxi (1998, 2000, 2003, 2007, 2018)
Όταν ένα Peugeot 406 μπορούσε να τα βάλει με οτιδήποτε βρισκόταν στο δρόμο του. Το διάσημο ταξί έχει αφήσει ιστορία…

 

6.Wheelman (2017)
Ένας οδηγός προσελήφθη με σκοπό να σώσει τους ληστές μιας τράπεζας μαζί με τη λεία τους. Τα πράγματα όμως άλλαξαν, μιας και προδόθηκε από έναν μυστηριώδη τύπο.

Advertisement

 

7.Speed (1994)
Μπορεί η οδηγός να μην βρίσκεται πίσω από κανένα γρήγορο αυτοκίνητο, ωστόσο η Sandra Bullock δεν μπορεί να αφήσει το γκάζι από αυτό το λεωφορείο γεμάτο με αθώους επιβάτες.