Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

50 χρόνια Range Rover (video)

Ελλάδα 11:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

50 χρόνια Range Rover (video)

ΝΕΑ

50 χρόνια Range Rover (video)

ΝΕΑ

Με μια πολύ ωραία εκδήλωση για τους φίλους της μάρκας, η Land Rover γιορτάζει  τα 50 χρόνια της Range Rover με καλεσμένους να απολαμβάνουν την ανωτερότητα των μοντέλων σε παγωμένο τερέν.

Advertisement
Advertisement

Φέτος είναι η χρονιά που η Range Rover συμπληρώνει τα 50 της χρόνια κα για το λόγο αυτό, η Land Rover έχει μια σειρά από εκδηλώσεις για να γιορτάσει τη σημαντική αυτή επέτειο για τα εμβληματικά premium αλλά και με μεγάλες δυνατότητες στις εκτός δρόμου αναζητήσεις, SUV. Η κορύφωση των εορτασμών για τα 50 χρόνια της Range, θα είναι η παρουσίαση κάποιας επετειακής έκδοσης αλλά μέχρι τότε, η Land Rover φιλοξενεί τους φίλους της μάρκας σε μια εκδήλωση κατά τη διάρκεια της οποίας, χάρη καις το περιβάλλον, μπορούσαν όλοι να «εκπαιδευτούν» στις πλαγιολισθήσεις.

Advertisement
Advertisement

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους, βρέθηκε και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής βαρέων βαρών της  πυγμαχίας, Anthony Joshua, που είναι δηλωμένος «οπαδός» της Range Rover και μάλιστα πολύ πρόσφατα έδωσε παραγγελία για το δικό του Range Rover SV Autobiography- το οποί θα φτάσει στα χέρια του, τον ερχόμενο Ιούνιο, ακριβώς πάνω στη συμπλήρωση των 50 ετών της Range. Αυτή η έκδοση ήταν μια από τις διαθέσιμες για οδήγηση στις εγκαταστάσεις της Land Rover στο Arjeplog, όπου στις ειδικά διαμορφωμένες πίστες, οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν οδηγώντας με το πλάι τα θηριώδη μοντέλα της Range, με απόλυτη ασφάλεια.

Στο κέντρο του skid pad, ο καλλιτέχνης Simon Beck, κάνοντας 45.000 βήματα, δημιούργησε πάνω στο χιόνι, ένα λογότυπο για την επέτειο των 50 χρόνων της Range Rover. Το πρώτο Range Rover που παρουσιάστηκε, ήταν το δίπορτο που έκανε ντεμπούτο το 1970. Ήταν το πρώτο SUV που στον εξοπλισμό του διέθετε τεχνολογία για την ασφάλεια οδηγού και επιβατών, όπως ήταν το ABS στα φρένα, ο ηλεκτρονικός έλεγχος της πρόσφυσης και η αερανάρτηση.

Advertisement

Advertisement