Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

5 λόγοι για να αγοράσεις το νέο Ford Puma

Ελλάδα 19:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

5 λόγοι για να αγοράσεις το νέο Ford Puma

ΝΕΑ

5 λόγοι για να αγοράσεις το νέο Ford Puma

ΝΕΑ

Ανακαλύψτε το νέο υβριδικό Ford Puma που χάρη στα 5 σημεία υπεροχής, διεκδικεί το στέμμα στην κατηγορία των crossover.

Advertisement
Advertisement

To νέο Puma εγκαινιάζει τη νέα εποχή της Ford! Η έλευσή του στην ελληνική αγορά, αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία των crossover/ B-SUV, μια ιδιαίτερα δυναμική κατηγορία με αρκετές προτάσεις που έχουν να επιδείξουν πολλά και καλά στοιχεία, ικανά για να πείσουν και τον πλέον δύσκολο υποψήφιο αγοραστή.

  1. Δυναμικό design
Advertisement
Advertisement

Το νέο Ford Puma είναι ένα ξεχωριστό crossover, σχεδιασμένο για τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Μοντέρνο, με ανθρωποκεντρική σχεδίαση, ευέλικτο, ασφαλές και πλήρως εξοπλισμένο, ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα. Οι χώροι για τους επιβάτες και τις αποσκευές, είναι απλά απίστευτοι. Το ενσωματωμένο modem WiFi σε όλες τις εκδόσεις και οι υπόλοιπες hi end τεχνολογίες (διαθέτει λειτουργία μασάζ μέσης και κορυφαίο ηχοσύστημα Bang & Olufsen, σε επιλεγμένες εκδόσεις) δίνουν όλα όσα χρειάζεται κάποιες στις μετακινήσεις του σήμερα. Με το σύστημα FordPass Connect στο κινητό σας τηλέφωνο, έχετε πρόσβαση σε μια σειρά από λειτουργίες για να βλέπετε ποια είναι η κατάσταση του οχήματός σας ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή FordPass για να κλειδώσετε το αυτοκίνητό σας, να παρακολουθείτε τη στάθμη καυσίμου, τα χιλιόμετρα και την πίεση των ελαστικών, να εντοπίζετε εύκολα το αυτοκίνητό σας στον χάρτη και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις στο κινητό σας τηλέφωνο.

  1. Απαράμιλλη οδηγική συμπεριφορά

Η οδική του συμπεριφορά είναι κορυφαία, ενώ επιπρόσθετα έχετε την επιλογή να διαλέξετε ανάμεσα  στις 5 λειτουργίες οδήγησης (Normal, ECO, Sport, Slippery, Trail). Χάρη στα έξυπνα συστήματα που διαθέτει, με πρωταρχικό μέλημα την ασφάλειά σας, έχει κατακτήσει 5 αστέρια στο EuroNCAP, τον οργανισμό διενέργειας crash test. Η πληθώρα συστημάτων ασφαλείας που διαθέτει σε όλες τις εκδόσεις, (Lane Keeping Aid Assist, αυτόματο σύστημα αποφυγής σύγκρουσης, αναγνώριση οδικών πινακίδων, σύστημα ελέγχου επαγρύπνησης οδηγού και σύστημα αυτόματης αλλαγής σκάλας προβολέων) κάνει κορυφαία την ασφάλεια στις μετακινήσεις.

Advertisement

  1. Κορυφαία υβριδική τεχνολογία

Το νέο Ford Puma διατίθεται με κινητήρες EcoBoost Hybrid 1.0L και τον προηγμένο EcoBlue Diesel 1.5L, με 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, ανάλογα την έκδοση. Με τον κινητήρα Ecoboost 1.0L, η υβριδική τεχνολογία είναι στην καλύτερή της φόρμα, απογειώνοντας την οικονομία αλλά και τη χρηστικότητα.

Advertisement

  1. Ο καλύτερος χώρος αποσκευών

Το εσωτερικό του είναι εργονομικά σχεδιασμένο, με άνετους χώρους και πρακτικές λύσεις, με σημείο αναφοράς τον έξυπνο και πρωτοποριακό χώρο αποσκευών MegaBox. Πρόκειται για ένα επιπλέον «κουτί» με χωρητικότητα 80 lt κάτω από την επένδυση του πατώματος στο χώρο των αποσκευών. Αυτό παρέχει τη δυνατότητα «επέκτασης» του χώρου για τις αποσκευές, ενώ είναι υπενδεδυμένο από αδιάβροχο υλικό και έχει τάπα αποστράγγισης για να μπορεί να πλυθεί με νερό, αφού έχει χρησιμοποιηθεί για να μεταφερθεί κάτι λερωμένο/βρεγμένο.

  1. Ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα και 8 χρόνια εγγύηση
Advertisement

Το νέο Ford Puma με τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα από την Ford Finance, με προκαταβολή από 0% και 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, σας προσφέρει όλα όσα θα θέλατε να έχετε στο επόμενό σας αυτοκίνητο. Το νέο Ford Puma είναι εδώ και είναι συναρπαστικό!