Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

4θυρη ηλεκτρική Bentley

Ελλάδα 13:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

4θυρη ηλεκτρική Bentley

ΝΕΑ

4θυρη ηλεκτρική Bentley

ΝΕΑ

Με στοιχεία «δανεισμένα» από την Porsche Mission E, η Bentley ετοιμάζει τη δική της πρόταση στην κατηγορία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Οι πρώτες εικόνες από την Auto Express, δείχνουν το μοντέλο με το οποίο η Bentley θα επαναπροσδιορίσει τη θέση της ως κατασκευαστής πολυτελών και τεχνολογικά προηγμένων μοντέλων.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Advertisement
Advertisement

Η Bentley έχει ανακοινώσει πως μέχρι το 2025, θα έχει όλη της τη γκάμα των μοντέλων διαθέσιμη ως ηλεκτροκίνητη. Η αλήθεια είναι πως πλέον, η μάρκα έχει πολλές επιλογές στο «τραπέζι» αναφορικά με το μέλλον των ηλεκτροκίνητων μοντέλων της. Η επικρατέστερη κάνει λόγο για κοινά στοιχεία με την Mission E της Porsche που αυτή την περίοδο είναι σε προχωρημένο στάδιο εξέλιξης.

bentley_ev_-_front_detail_boi530

Οι πρώτες πληροφορίες από τη Bentley, κάνουν λόγο για χρήση νέων τμημάτων και μερών που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλα μοντέλα. Η ευκαιρία που δίνει το νέο ηλεκτροκίνητο μοντέλο, είναι να επαναπροσδιοριστεί η θέση και η εικόνα της Bentley με έναν τρόπο που δεν είχε προσεγγίσει η εταιρεία μέχρι σήμερα. Το τετράπορτο coupe αμάξωμα, είναι από μόνο του μια διαφορετική από τα συνηθισμένα αρχή για την εξέλιξη της μάρκας.

Advertisement

bentley_ev_-_rear_boi640