Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

40 χρόνια ΕΛΤΡΑΚ, 40 λόγοι εορτασμού

Ελλάδα 21:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

40 χρόνια ΕΛΤΡΑΚ, 40 λόγοι εορτασμού

ΝΕΑ

40 χρόνια ΕΛΤΡΑΚ, 40 λόγοι εορτασμού

ΝΕΑ

Το 2022 αποτελεί μια χρονιά ορόσημο για την ΕΛΤΡΑΚ καθώς συμπληρώνει 40 χρόνια πορείας. «40 χρόνια, 40 λόγοι για να το γιορτάζουμε». Με αυτό το σύνθημα, το ανθρώπινο δυναμικό της ΕΛΤΡΑΚ, έκανε μία μεγάλη γιορτή, προσθέτοντας ένα ακόμα σημαντικό ορόσημο στην ιστορία της.

Advertisement
Advertisement

Περισσότερα από 600 άτομα συγκεντρωθήκαν σε γνωστό παραθαλάσσιο χώρο στα νότια προάστια της Αθήνας για να ανταλλάξουν ευχές και να μοιραστούν όμορφες στιγμές.

Μοναδικές μελωδικές φωνές, stand-upcomedy, happenings, χορός, εκλεπτυσμένες γεύσεις ήταν μόνο μερικά από όλα όσα απολαύσαν όσοι βρέθηκαν εκεί.

Advertisement
Advertisement

Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς, η ομιλία της Κας Νατάσας Κόβα–Kneiss, CEO EltrakGroup, η οποία, έχοντας αναλάβει πρόσφατα τα ηνία του Ομίλου, ευχαρίστησε προσωπικό και συνεργάτες για την μακρόχρονη αφοσίωση και εμπιστοσύνη τους προς την εταιρεία και ανανέωσε τη δέσμευσή της, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο Ομίλου, για συνεχή πρόοδο με γνώμονα την ανάπτυξη και την ευημερία, κατακτώντας νέες, ακόμα υψηλότερες κορυφές.

Τον λόγο, στη συνέχεια, πήρε ο Κος Andrew Sheridan, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΤΡΑΚ και επικεφαλής του Τομέα Μηχανημάτων στη CP Holdings, ο οποίος χαιρέτησε την εκδήλωση, εκφράζοντας τη βεβαιότητά του για την συνέχεια της ανοδικής πορείας του Ομίλου ΕΛΤΡΑΚ στη νέα, επί CPHoldings, εποχή.

Advertisement

Η έως τώρα πορεία, παρά τις προκλήσεις, που αντιμετώπισε η εταιρία την έχει οδηγήσει, σε ηγετικές θέσεις σε Ελλάδα και Βουλγαρία, εκπροσωπώντας μερικές από τις πλέον κορυφαίες μάρκες παγκοσμίως, μεταξύ των οποίων, οι Caterpillar & Bridgestone.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέο ελαστικό Bridgestone Potenza Race
Συνεργασία Bridgestone EMIA με τον όμιλο EVBox
Αφιέρωμα Ελαστικά: Ήρθε η ώρα για αλλαγή; Τι να επιλέξεις!

Advertisement