Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

2018: H Audi θα παρουσιάσει 1 νέο μοντέλο κάθε 3 εβδομάδες

Ελλάδα 4:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

2018: H Audi θα παρουσιάσει 1 νέο μοντέλο κάθε 3 εβδομάδες

ΝΕΑ

2018: H Audi θα παρουσιάσει 1 νέο μοντέλο κάθε 3 εβδομάδες

ΝΕΑ

Προϊοντική επίθεση ετοιμάζει η Audi το 2018, αφού αναμένεται η γερμανική εταιρεία να μας παρουσιάσει 1 νέο μοντέλο κάθε 3 εβδομάδες, συνολικά δηλαδή 17 νέα αυτοκίνητα. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Η αποκάλυψη αυτή έγινε κατά την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της Audi για το τρίτο 3μηνο 2017, με την εταιρεία να αποκαλύπτει χαρακτηριστικά ότι το 2018 θα είναι μια χρονιά με πολλά νέα μοντέλα, που στόχο έχουν να αυξήσουν ακόμη περισσότερο τις πωλήσεις και τα κέρδη της μάρκας.

Μάλιστα, παρότι η Audi δεν ανακοινώνει ποια θα είναι αυτά τα νέα μοντέλα, αποκαλύπτει ότι το 2018 θα είναι η χρονιά κατά την οποία θα λανσαριστεί το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό της αυτοκίνητο, το νέο Audi e-tron, το οποίο θα προσφέρει αυτονομία που θα ξεπερνά τα 500 χιλιόμετρα.

Από εκεί και πέρα και με βάση τις τωρινές πληροφορίες, το 2018 θα είναι η χρονιά κατά την οποία θα δούμε το νέο κορυφαίο SUV Audi Q8, τη νέα γενιά του Q3, το καινούργιο A1, αλλά και το νέο Audi A6. Επίσης, αναμένονται και κάποια νέα RS μοντέλα όπως το πρώτο Audi RS Q5, αλλά και τα RS 5 Sportback και RS 7 Sportback. Δεν αποκλείεται επίσης να δούμε και την πρώτη σπορ έκδοση του Audi Q2, το νέο SQ2.

Advertisement
Advertisement

Προς το παρόν, η φετινή χρονιά κλείνει για την Audi με το λανσάρισμα των νέων A8 και Α7 Sportback. Πλέον, με βάση τα παραπάνω, φαίνεται ότι το 2018 θα είναι μια από τις πιο «καυτές» χρονιές στην ιστορία της μάρκας. Είμαστε εν αναμονή…

Dynamic photo, Color: Krypton Orange