Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To 2017 η ανανεωμένη Mercedes G-Class

Ελλάδα 12:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To 2017 η ανανεωμένη Mercedes G-Class

ΝΕΑ

To 2017 η ανανεωμένη Mercedes G-Class

ΝΕΑ

Μετά από 37 χρόνια παρουσίας στην αγορά και αρκετά φρεσκαρίσματα, η αειθαλής Mercedes G-Class ανανεώνεται για ακόμη μια φορά.

Advertisement
Advertisement

Επιμέλεια: Κώστας Φούζας

Για το 2017 η Mercedes προχωρά σε μια ακόμη ανανέωση της σκληροπυρηνικής G-Class, με τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες του μοντέλου να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Χωρίς να χάσει τα off road γονίδια που την έχουν αναδείξει, η ανανεωμένη G έρχεται με ελαφρώς αλλαγμένη σχεδίαση και τροποποιημένη πλατφόρμα. Το τελευταίο στοιχείο, σύμφωνα τη Mercedes, θα επιφέρει αύξηση στο πλάτος του αμαξώματος και θα βελτιώσει τους παρεχόμενους χώρους.  Επίσης, η εταιρεία υπόσχεται καλύτερη οδική συμπεριφορά στην άσφαλτο.

Σε επίπεδο σχεδίασης αναμένουμε ελάχιστες αλλαγές, με τη γενικότερη φιλοσοφία του αυτοκινήτου να παραμένει ίδια: τετραγωνισμένο αμάξωμα και η ρεζέρβα ενσωματωμένη στο πορτ παγκάζ. Περνώντας στο εσωτερικό, η Mercedes θα εμπλουτίσει το μοντέλο της  με επιπλέον στοιχεία εξοπλισμού άνεσης, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και λεπτομέρειες που παραπέμπουν στα καινούργια μοντέλα της εταιρείας.Τέλος, η Mercedes υποστηρίζει ότι  θα έχουμε κάποιες αλλαγές και στην γκάμα των μηχανικών συνόλων, με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της κατανάλωσης και των ρύπων.

Advertisement
Advertisement