Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ψηφιακή έκθεση από την Audi (video)

Ελλάδα 9:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ψηφιακή έκθεση από την Audi (video)

ΝΕΑ

Ψηφιακή έκθεση από την Audi (video)

ΝΕΑ

Μία μοναδική εμπειρία θα βιώσουν όσοι επισκεφθούν την έκθεση αυτοκινήτων της Audi στο Λονδίνο, πλησίον του Piccadilly Circus. Το Audi City άνοιξε για το κοινό στις 16 Ιουλίου και φιλοξενεί όλα τα μοντέλα της μάρκας, σε ψηφιακή όμως μορφή. Στόχος της εταιρείας είναι μέχρι το 2015 να εγκαινιάσει περισσότερες από 20 ψηφιακές αντιπροσωπείας σε όλο τον κόσμο.

Advertisement
Advertisement

Η ψηφιακή τεχνολογία επιτρέπει στην Audi να φιλοξενεί σε περιορισμένο χώρο όλα τα μοντέλα της, σε όλα τα χρώματα και σε όλα τα επίπεδα εξοπλισμού. Οι επισκέπτες μπορούν να διαμορφώσουν σύμφωνα με τις επιθυμίες τους το αυτοκίνητο και να το δουν σε κλίμακα 1:1 στη μεγάλη οθόνη. Όπως μπορείτε να δείτε και στο video, αρκεί να μετακινηθούν αριστερά-δεξιά για να επιλέξουν το στοιχείο που τους ενδιαφέρει.

Οθόνες αφής παρέχουν πληροφορίες για όλα τα επίπεδα εξοπλισμού, τα διαθέσιμα χρώματα αλλά και τις τεχνολογίες που ενσωματώνει κάθε μοντέλο της Audi. «Το Audi City συνδυάζει δύο κόσμους – την ψηφιακή παρουσίαση των προϊόντων μας και την προσωπική επαφή με τον πωλητή», υποστηρίζει ο Peter Schwarzenbauer, μέλος του ΔΣ της AUDI AG. «Ερχόμαστε έτσι πιο κοντά στους πελάτες μας, και γεωγραφικά αλλά και όσον αφορά την ποιότητα της σχέσης μας».[nggallery id=235]