Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στα πράσα ξανά η νέα Cayman (video)

Ελλάδα 8:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στα πράσα ξανά η νέα Cayman (video)

ΝΕΑ

Στα πράσα ξανά η νέα Cayman (video)

ΝΕΑ

Με τα επίσημα αποκαλυπτήρια να πλησιάζουν (28 Νοεμβρίου στο Λος Άντζελες) πληθαίνουν στο διαδίκτυο οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες της νέας Cayman. Πριν από λίγες ημέρες σας δείξαμε το νέο μοντέλο της Porsche σταθμευμένο σε αποθήκη, με ελάχιστο καμουφλάζ στο αμάξωμά του. Αυτή τη φορά, οι φωτογραφίες αλλά και το video έρχονται από ένα πρατήριο καυσίμων στη Στουτγάρδη.

Advertisement
Advertisement

Στο video φαίνονται τα αυτοκίνητα δοκιμών να φεύγουν από το πρατήριο, ενώ οι φωτογραφίες δείχνουν λεπτομέρειες από το αμάξωμα αλλά και το εσωτερικό της νέας Cayman. Εκτός από κοινά σχεδιαστικά στοιχεία με τη νέα Boxster, τα δύο μοντέλα της Porsche αναμένεται να μοιράζονται και τους κινητήρες.

Στη βάση της γκάμας θα είναι ο 2.7 με τα 265 PS, ενώ η έκδοση S θα εξοπλίζεται με το μεγαλύτερο 3.4, ισχύος 315 PS. Και οι δύο κινητήρες συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων και προαιρετικά με το 7τάχυτο PKD διπλού συμπλέκτη. Εκτός από την Cayman, στην έκθεση του Λος Άντζελες θα γίνει και η πρεμιέρα για τη Βόρεια Αμερική της νέας 911 Carrera 4.[nggallery id=1089]