Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πώς γυρίστηκε το video του Toyota FT-86

Ελλάδα 7:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πώς γυρίστηκε το video του Toyota FT-86

ΝΕΑ

Πώς γυρίστηκε το video του Toyota FT-86

ΝΕΑ

Τον περασμένο Μάρτιο το FT-86 Open Concept, η ανοικτή έκδοση του GT-86, πρωταγωνίστησε στην έκθεση της Γενεύης. Επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για την απόφαση της Toyota να δημιουργήσει ένα πισωκίνητο sport cabrio με απολαυστική οδική συμπεριφορά. Όπως δηλαδή συμβαίνει με το coupe GT-86.

Advertisement
Advertisement

Τότε οι Ιάπωνες είχαν δημοσιοποιήσει ένα προωθητικό video για το FT-86, το οποίο «μισεί» τη συννεφιά και ακολουθεί τις ηλιόλουστες διαδρομές. Η Toyota μας δείχνει πλέον πώς γυρίστηκε το video στο Κέιπ Τάουν, αποκαλύπτοντας τα «τρικ» που χρησιμοποιούνται σε ανάλογες περιπτώσεις.

Π.χ., το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τα πλάνα εν κινήσει ήταν απομίμηση του FT-86, ενώ θα δείτε και τον επαγγελματία οδηγό να φορά ξανθιά περούκα για να αντικαταστήσει πίσω από το τιμόνι την Τζανέλ Μάνινγκ, διάσημο μοντέλο από τον Καναδά.

Το FT-86 Open Concept φέρει το γνώριμο 2λιτρο boxer κινητήρα, ισχύος 200 PS. Το μήκος και το πλάτος είναι ίδια (4,24 m, 1,775 m) με το GT-86, το ύψος όμως έχει μειωθεί ελαφρά στα 1,27 m, λόγω της χρήσης υφασμάτινης οροφής. Η έκδοση παραγωγής αναμένεται να είναι έτοιμη μέσα στο 2014.[nggallery id=2609]

Advertisement
Advertisement