Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρεμιέρες για τη Subaru στο Τόκιο

Ελλάδα 14:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρεμιέρες για τη Subaru στο Τόκιο

ΝΕΑ

Πρεμιέρες για τη Subaru στο Τόκιο

ΝΕΑ

Το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο είναι πολύ σημαντικό για τις αυτοκινητοβιομηχανίες από την Ιαπωνία. Στις 11 με 13 Ιανουαρίου, όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στη πρωτεύουσα της χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου και το εκθεσιακό κέντρο Μακουχάρι Μέσε.

Advertisement
Advertisement

Η Subaru δημοσιοποίησε τη λίστα των εκθεμάτων της, που περιλαμβάνει εκτός από γνωστά μοντέλα της γκάμας της, πρωτότυπα αλλά και αγωνιστικά οχήματα. Αυτό που ενδεχομένως κλέβει τη παράσταση και όπως ήταν λογικό δεσπόζει στη λίστα, είναι το Subaru BRZ Premium Sport Package Concept που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, ειδικά σχεδιασμένους από τη BBS τροχούς 19 ιντσών, αεροδυναμικό πακέτο, οροφή από ανθρακονήματα και σπέσιαλ λεπτομέρειες στο εσωτερικό.

Σε μία αντίστοιχα ανήσυχη έκδοση θα δούμε και το καινούριο Forester, που θα φοράει STI kit, τροχούς 20 ιντσών πάλι από τη BBS και αναβαθμίσεις ακόμα και σε τομείς όπως η ανάρτηση. Μία από τα ίδια και στο XV Crossover που θα παρουσιαστεί επίσης σε εκδοχή… Sport Concept.

Από εκεί και πέρα, η λίστα των εκθεμάτων της Subaru περιλαμβάνει το Legacy TS, το αγωνιστικό BRZ της Gazoo Racing, το BRZ GT300, το Impreza WRC STI 2013 Nurburgring Edition, το Impreza WRX STI R4 κ.α.
[nggallery id=1326]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanAuto)

Advertisement
Advertisement