Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρεμιέρα για τη BMW Zagato Roadster

Ελλάδα 11:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρεμιέρα για τη BMW Zagato Roadster

ΝΕΑ

Πρεμιέρα για τη BMW Zagato Roadster

ΝΕΑ

Πρεμιέρα στην έκθεση Pebble Beach Concours, στην Καλιφόρνια, θα κάνει το προσεχές Σαββατοκύριακο (18-19/8) ένα νέο πρωτότυπο μοντέλο, προϊόν συνεργασίας της BMW με τη Zagato. Από τη σκοτεινή φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα, συμπεραίνουμε ότι πρόκειται για τη roadster έκδοση της BMW Zagato Coupe. Εκείνο το concept car είχε αποκαλυφθεί τον περασμένο Μάιο στην έκθεση Concorso d’Eleganza Villa d’Este, στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας.

Advertisement
Advertisement

Όπως ισχύει με την Coupe, έτσι και η νέα BMW Zagato θα βασίζεται στη Z4, ενώ το αμάξωμα της είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένο στο χέρι. Σχεδιαστικά, ξεχωρίζει για το μακρύ καπό και το μυώδες πίσω μέρος. Η BMW Zagato Coupe δεν ήταν ένα στατικό μοντέλο, αλλά έχει άδεια κυκλοφορίας στους δημόσιους δρόμους. Το ίδιο αναμένεται να ισχύει και για τη roadster εκδοχή.

Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες θα δοθούν στη δημοσιότητα τις επόμενες ημέρες. Στην περίπτωση της BMW Zagato Coupe δεν έγιναν γνωστά τεχνικά χαρακτηριστικά, καθώς η συνεργασία των δύο εταιρειών αφορούσε αποκλειστικά τη σχεδίαση. Δεν μπορούμε πάντως να αποκλείσουμε την πιθανότητα από τα συγκεκριμένα πρωτότυπα να προέλθει κάποιο μελλοντικό μοντέλο της βαυαρικής εταιρείας.